Zi-mi ce număr ai pe uşă ca să-ţi zic ce să faci

Atunci când ne mutăm dintr-o casă în alta, undeva subtil înţelegem că aceste spaţii vor aduce în viaţa noastră o oarecare coloratură, anumite nuanţe, situaţii şi contexte. Asta pentru că noi vom locui în aceste apartamente. Fiecare apartament cu cifra lui de vibraţie ne influenţează mult mai puternic decât numărul blocului, străzii, sectorului, oraşului, deşi şi acestea din urmă exercită o influenţă asupra vieţii noastre într-o formă foarte directă, dar mult mai slabă decât numărul apartamentului.

Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercită asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte.

Apartamentul 1 (28, 19, etc.)
Locuitorii acestui apartament vor fi mereu “terorizaţi” de ceilalţi vecini cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de-ale casei, deoarece locuitorii celorlalte apartamente, dintr-o cauză inexplicabilă, vor fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1. Asociaţia de locatari, dintr-o cauza inexplicabilă, vor considera că este mai bine să numească preşedinte pe cineva din apartamentul 1 deoarece au încredere în ei, fiind consideraţi a fi lideri şi sunt gata să li se supună lor.
Omul care este supraîncărcat cu munca sau sfios prin natura lui sau introvertit şi nesociabil, într-un astfel de apartament nu va avea o viaţă uşoară.

Apartamentul 2 (11, 29, etc.)
Creează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi ca musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioadă de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transforma propria casă într-un loc de întâlnire, într-o încrucişare de interese.
Vibraţia lui 2 aparţine oamenilor încrezători în propriile puteri, sfătuitori, cuminţi, diplomaţi.
Oamenii înclinaţi să creadă că propria lor casă este cetatea lor, vor avea nevoie în acest apartament de multă răbdare şi bărbăţie, lucruri necesare pentru apărarea împotriva numărului mare de candidaţi în a fi “prieteni”.

Apartamentul 3 (21, 30, etc.)
Acesta deţine o energie suficient de puternică pentru a se manifesta într-o formă neobişnuită şi originală şi din belşug revarsă această energie asupra locuitorilor săi. Într-un astfel de apartament, cu uşurinţă se pot manifesta tot felul de zgomote ciudate şi inexplicabile, uşor confundabile cu fenomenul poltergeist. Vecinii îi vor considera pe locuitorii acestui apartament ca fiind ciudaţi şi neobişnuiţi. Nu va fi deloc straniu dacă aceştia vor auzi despre ei tot felul de vorbe din partea băbuţelor sau a vecinelor de pe banca din faţa blocului. Locuitorii apartamentului 3 vor fi des subiectul prejudecăţilor celorlalţi. Într-un astfel de apartament este recomandat să ai o activitate creativă. Ieşind la pensie, poţi să îţi aduci aminte de talentele deţinute în copilărie cum ar fi desen, pictură, arte, aşa că, dacă eşti pensionar, pune mâna pe creion sau pensule şi încearcă să te distrezi. Vei observa că acest lucru va căpăta o dezvoltare şi o anumită popularitate, chiar şi cerere din partea vecinilor, prietenilor şi cunoştinţelor novicelui pictor.
Spaţiul lui 3 stimulează dezvoltarea talentelor şi capacităţilor şi, din acest motiv, un astfel de spaţiu este foarte bun pentru generaţia tânără.
Sarcina principală a părinţilor este să se dea într-o parte şi să nu încurce micul geniu.

Apartamentul 4 (40, 31, etc.)
Acesta umple prin vibraţia sa toţi metrii pătraţi cu energie ce te împinge către munca cu energia entuziasmului. Este un spaţiu ideal pentru cei care lucrează de acasă. Într-un astfel de apartament îţi ajunge timp şi pentru lucru şi pentru viaţa personală. Pe cei care muncesc în afara apartamentului si care când vin acasă vor doar să se odihnească, un astfel de spaţiu îi poate aduce la sapă de lemn deoarece mereu va cere o atenţie sporită la tot felul de lucruri din interiorul casei. Aici ba se arde un bec, ba cade o bucată de gresie sau faianţă de la baie, ba te inundă vecinul, ba se strică ceva, ca şi când cineva nevăzut vrea permanent să munceşti şi să ai o ocupaţie în interiorul spaţiului. Locuitorii acestui apartament, treptat, sunt cuceriţi de dorinţa îmbunătăţirii şi înnoirii spaţiului locativ, astfel încât permanent mută mobilă, zugrăvesc sau găsesc tot felul de activităţi casnice. Aceştia, venind de la serviciu acasă, încep să muncească în direcţia îmbunătăţirii stilului şi mereu au ceva de cumpărat, de investit. Dacă într-un astfel de spaţiu locuieşte o gospodină, atunci aceasta nu numai va întreţine într-o formă ideală curăţenia şi ordinea în casă, dar neapărat se va ocupa şi de designul interior.
Acest apartament permanent necesită întruchiparea în viaţă a uneia sau a alteia, a 140-a idee, începând de la draperii şi terminând cu cele mai mărunte lucruri. Atmosfera confortului casnic umple toate fisurile din acest spaţiu, astfel încât să nu îţi doreşti să ieşi din această casă. Acelaşi lucru îl simt şi musafirii. Pe bună dreptate, acest apartament se manifestă ca şi cele 4 anotimpuri ale anului, care modifică designul pământului în permanenţă.

Apartamentul 5 (32, 50, etc.)
Acesta transformă locuitorii săi într-un fel de perpetuum mobile, deoarece este plin doldora cu energia activităţii orientate către schimbare. Sub influenţa acestei energii a spaţiului, chiar şi cei mai raţionali oameni, deodată încep să ia hotărâri nefireşti pentru ei sub imperiul impulsului, a aventurismului şi a riscului. Foarte firesc, locuitorii acestui apartament vor fi subjugaţi de dorinţa schimbărilor. Dacă aceştia nu au posibilitatea de a cumpăra o mobilă nouă, atunci minim o dată la trei luni vor fi mânaţi de dorinţa de a rearanja mobilă în casă. Mobila nu va fi mutată doar dintr-un colţ în altul ci şi dintr-o cameră în alta. Locuitorii vor uita modul de viaţă sedentar şi vor începe maniacal să se arunce cu capul înainte în tot felul de deplasări, călătorii, vor circulă des dintr-un oraş în altul, în numele propriilor plăceri şi satisfacţii. Propriul apartament cu numărul 5 va fi văzut de către aceştia ca pe o parcare temporară, iar cu timpul se vor muta din el.
Trebuie spus că, atunci când se vor muta, vor găsi o variantă foarte convenabilă şi vor nimeri într-un spaţiu mai mare sau într-o zonă mai bună sau mai aproape de muncă. Niciodată nu ştii exact în ce se transformă acest apartament. Ba ai impresia că e un club, un loc pentru distracţii, un loc de întâlnire al oamenilor cu anumite interese comune. Apartamentul predispune locuitorii către tot felul de distracţii cu tentă erotică şi sexuală, perversiuni şi alte forme de plăceri ce presupun un anumit risc şi aventură.

Apartamentul 6 (24, 33, etc.)
El influenţează locuitorii săi în direcţia construcţiei familiare, a relaţiilor, a echilibrului. În acest spaţiu domină energia comunităţii familiale. Cu cât e mai numeroasă familia, cu atât mai bine. Este apartamentul ideal pentru o familie numeroasă. Adevărat este şi faptul că un astfel de spaţiu impune locuitorilor săi cerinţe din ce în ce mai crescătoare unul faţă de altul. Şi din această cauză pot apărea conflicte. Este foarte greu să locuieşti într-un astfel de spaţiu dacă eşti burlac, despărţit sau văduv. Vibraţia lui 6, în modul cel mai direct, programează membrii familiei în păstrarea “celulei de bază” chiar şi împotriva oricărei raţiuni sănătoase sau dovezi. Chiar dacă soţul este alcoolic şi, îmbătându-se, aleargă prin casă cu pumnii încleştaţi după soţie şi copii, soţia totuşi nu se hotărăşte să divorţeze: ”poate că se va schimba”, “poate se va răzgândi”.

Apartamentul 7 (25, 34, etc.)
Aici se creează o putere de atracţie către singurătate şi izolare. Într-un astfel de apartament se gândeşte bine şi profund în direcţia filosofiei şi problemelor ştiinţifice. Un căutător al adevărului şi al problemelor vieţii şi Universului, un solitar se va simţi foarte bine în acest spaţiu.
Spaţiul lui 7 este oarecum gelos pe locuitorii săi şi nu îi place dacă aceştia ies des în lume. Nu îi place să primească în interior oameni superficiali. Fiecare membru al familiei trebuie să aibă camera lui. Aceasta este condiţia necesară pentru pacea şi armonia în familie.
Într-un astfel de apartament sunt bineveniţi doar apropiaţii şi rudele şi doar câţiva prieteni adevăraţi. Cu toţi ceilalţi eşti obligat să te întâlneşti în oraş, dacă nu doreşti să introduci scandal şi tensiune în familie.
Apartamentul 7 nu doreşte să deschidă uşa comis-voiajorilor, străinilor, aventurierilor, astfel încât foarte elegant se va interesa cine e dincolo de uşă: “Cine e acolo?”. După care, la fel de elegant îţi vor mulţumi, spunând că pe ei acest lucru nu îi interesează şi cu aceasta dialogul va lua sfârşit.

Apartamentul 8 (26, 35, etc.)
Nu le oferă locuitorilor posibilitatea de a se opri la cele deja dobândite. Cel mai modest om, trăind câţiva ani într-un astfel de apartament, inevitabil începe să îşi construiască planuri măreţe de genul lui Napoleon. Este un apartament foarte bun pentru cei care sunt preocupaţi de afaceri mari sau politică. La fel pentru bancheri, dar urmând o singură condiţie, prin care toate eforturile lor sunt îndreptate spre îmbunătăţirea vieţii sociale. Dacă te gândeşti doar la planurile strict personale şi egoiste, un astfel de spaţiu te poate uşor împinge către puşcărie. În cazul în care eforturile depuse sunt orientate şi pentru binele celorlalţi, către acest spaţiu se îndreaptă o mulţime de mijloace financiare menite să contribuie la realizarea planului.
Îşi găseşte ajutoare atât oameni care gândesc la fel, cât şi relaţii. Într-o astfel de situaţie, apartamentul 8 se transformă într-o ceaşcă plină de oportunităţi şi contexte favorabile. Însă dacă proprietarii apartamentului sunt preocupaţi exclusiv de propria îmbogăţire, atunci nefericirile şi ghinioanele singure îşi găsesc drumul către ei. Este foarte uşor de observat aproape zilnic în mass media şi televiziune tot felul de arestări care se petrec în astfel de case sau apartamente, mai ales în România. Priviţi cu atenţie filmele artistice şi veţi vedea o serie întreagă de acţiuni neplăcute, legate de arestări şi altele, care se întâmplă în apartamentele cu numărul 8, camere de hotel, etc., deşi regizorii nu cunosc numerologie.

Apartamentul 9 (27, 18, etc.)
Aici vorbim despre un spaţiu foarte bun pentru idealişti şi romantici. Într-un astfel de spaţiu poţi să te predai viselor şi gândurilor bune. Poţi să compui tot felul de sonete, fără ca să depui prea mare efort. Mai mult decât atât, poţi observa cum şi în viaţa reală, dincolo de spaţiul cu numărul 8, apar astfel de situaţii. Aici poţi inventa motorul veşnic “perpetuum mobile” sau poţi descrie încă o variantă utopică a desfăşurării evenimentelor viitorului.
Pe lângă romantici, aici pot trăi bine şi cei care văd datoria lor de a sluji oamenilor, de a fi milostivi şi binevoitori: învăţători, medici, sore medicale, funcţionari sociali, cât şi oameni înzestraţi cu simţul binelui şi compasiunii de la natură, indiferent de profesie.

Sursa: anatolbasarab.ro

4 Comments

 1. igNic

  Am copilarit la casa la numarul 18 si locuiesc la bloc de pe la 14 ani la nr. 17. Doamneeee ce ma fac!? nu mai inteleg nimic din trecutul vietii mele actuale. Si romantic si bancher? Nu-i prea rau. Da pana acum m-au ocolit tare insistent si banii si tot felul de alte resurse necesare unui intreprinzator napolenian :))

 2. CC Love

  Sunt nişte condiţii de bifat pentru a dobândi un echilibru. Întotdeauna. Altfel… primitul fără de oferit duce spre nicăieri frumos. De-ar fi toate simple… ne-am plictisi de bine. Sau mă înşel cumva?

 3. igNic

  Ooops. Nu stiu daca a mai fost cineva care sa fi oferit umanitatii, nu atat cat am oferit eu, chiar daca am oferit foarte mult si destule de multe, cam peste 40 de ani de viata plus programe, proiecte si solutii, cat cum am oferit raportat la fiecare din perioadele de viata si ce eram in acele perioade. Pari serios convinsa de numerologie dar nu cred ca ai mers si in partea de fundament, in filozofia care explica domeniul. La radacina lui.

  • CC Love

   Mă bucură să văd oameni care se mândresc cu o aşa activitate profesională! Felicitări! Sunt convinsă că munca vă este răsplătită sub o formă sau alta. Altfel… vă doresc să găsiţi cât mai repede “crăpătura” pe unde curge energia în van! Cât despre pregătirea mea… prefer s-o las să vorbească ea în locul meu. Mulţumesc!

Lasă un răspuns