Suflete surori, pereche, astrograme, iubire, de toate

Mulţi îndrăgostiţi spun, în focurile iubirii lor, că şi-au întâlnit sufletul pereche. Dar puţini dintre ei ştiu exact, exact ce înseamnă de fapt regăsirea sufletului pereche.

Se spune despre sufletele pereche că, la începuturile lor, formau o singură energie, din care s-au desprins şi au pornit… în lume, trăind împreună o iubire veşnică şi puternică, uneori chiar reîntâlnindu-se într-o viaţă sau în alta, participând cu această iubire a lor la împlinirea tuturor sufletelor, la împlinirea pământului.

Sufletele pereche sunt sufletele alea care, completându-se perfect, şi-au creat de-a lungul vieţilor lor o karmă pozitivă, sunt sufletele alea care au avut de-a lungul timpului şi care încă au până la împlinirea lor fel şi fel de proiecte de dus la capăt împreună şi pentru care se întâlnesc şi se ajută reciproc. Sunt sufletele alea care au ceva de împărtăşit prin exemplul iubirii lor profunde, care predau dintr-o viaţă în cealaltă ştafeta celorlalţi, prin exemplul curatului din ei, înspre o evoluţie a întregii lumi. Sunt sufletele alea care, când se întâlnesc, parcă toată evoluţia asta sare în aer, accelerează ca nebuna. Şi asta se întâmplă în mod special când sufletele pereche sunt aproape de finalului întregului ciclu de reîncarnare, când ele sunt aproape de eliberarea finală şi de reîntregirea energiei lor iniţiale… pentru totdeauna.

Cum ştim că ne-am întâlnit? Dincolo de fizic este sentimentul. Simţim. Simţim că este mai mult decât se poate observa cu ochiul liber, mai mult decât se poate simţi cu inima umană. Simţim că e ceva dincolo de conştient şi că e ceva care durează demult şi… pentru totdeauna.

Cărţile de astrologie prezintă adesea sufletele surori, dar care nu-s chiar totuna cu sufletele pereche. Şi zic ele că, pentru ca doi, un el şi o ea, să fie suflete surori, hărţile lor suprapuse trebuie să întrunească măcar cinci elemente karmice de regăsire a sufletelor surori. Sunt multe perechi care au în astrogramele lor chiar mai multe, însă departe de a avea o relaţie de dragoste mai… nepământeană.

Şi totuşi sunt câteva detalii care ne luminează. Soarele, spre exemplu. Sau Luna… sau Venus. Când una dintre ele se află în casa VIII a astrogramei celor doi, putem merge mai departe cu cercetările si cu… speranţa. Când Soarele, Luna, Venus sau chiar ascendentul din astrograma primului se suprapun peste Saturn din astrograma celui de-al doilea este iarăşi un indiciu că vorbim despre regăsirea unor suflete surori.

Dar suflete surori pot fi mai multe. Sunt legăturile alea strânse de iubire adevărată. De mama, de fraţi, dar şi de partener. Şi pereche?! Greu de spus, dar totuşi nu imposibil. Sunt o mulţime de elemente karmice care indică şi o regăsire a… sufletelor pereche. Complementaritate la toate nivelurile. Fizic, emoţional şi spiritual. Asta căutăm pe cele două astrograme suprapuse. Soarele, Luna sau Venus din prima astrogramă… aflate în casa VIII, casa legăturilor profunde din altă viaţă, pe cea de-a doua astrogramă. Asta arată o iubire din trecut trăită acum. Iar Soarele şi Luna din ambele astrograme suprapuse arată cel mai clar dacă cei doi îndrăgostiţi resimt iubirea lor la toate cele trei nivele, nu numai la cel fizic, pământean.

Vertexul, axa Nodurilor Lunare şi Junon indică iarăşi regăsirea sufletelor pereche. Ele indică întâlnirile predestinate, regăsirea sufletelor pereche pentru a continua împreună drumul lor prin această viaţă şi dincolo de ea.

Venus şi Soarele… o frumoasă şi un domn. Ei sunt confirmarea. Confirmarea iubirii spirituale, necondiţionate… confirmarea marii iubiri a sufletelor pereche. Confirmarea binecuvântării de a reîntâlni jumătatea noastră de energie.

Este greu de descris în cuvinte, dar… magic de simţit. Şi interesant de aflat!

Lasă un răspuns