Previziuni săptămânale pentru fiecare zodie în parte (17-23 Decembrie)

BERBEC
Previziuni generale – Este o săptămână a rigidității pentru Berbeci. Ei au în viața lor pe cineva care le vrea binele, însă ale cărui metode sunt inflexibile și conservative. Berbecii pot fi ușor iritați de gesturile și intențiile acestei persoane acum mai mult ca oricând, existând riscul unor conflicte. Lor nu le place deloc să fie subordonați, să li se spună ce au de făcut, nu le place, mai exact, autoritatea excesivă în ceea ce-i privește. Ideal ar fi ca Berbecii să ignore, ca și până acum, acea persoană sau acele persoane care au astfel de obiceiuri și să-ți vadă în continuare de activități așa cum și le-au plănuit.
Previziuni în dragoste – Săptămâna aceasta o schimbare radicală are loc. Vorbim despre sfârșitul unei relații care de multă vreme se cerea încheiată sau doar despre o mutare a cuplului dintr-un loc deloc favorabil lui. Cert este că o fază din viața sentimentală a Berbecilor, cu bune sau cu rele, se încheie acum. Atmosfera poate fi una agitată, tocmai pentru că sunt răscolite mai toate cotloanele sufletelor Berbecilor, însă toate acestea vor trece și în urma lor vor lăsa loc de mai bine, cu siguranță.
Previziuni în carieră – La serviciu cineva încearcă să le pună piedici Berbecilor sau, pur și simplu, există o persoană în viața lor care și-ar dori din tot sufletul ca ei să piardă ceea ce au, să nu aibă parte de reușite și fac pentru asta tot ce le stă în putință, până la a crea povești care să-i defăimeze sau care să-i înjosească în fața celor din jur. Atenție mărită, pentru că poate fi vorba de persoane apropiate, de la care Berbecii nu s-ar aștepta niciodată la așa ceva.

TAUR
Previziuni generale – Săptămâna aceasta Taurii au parte de oameni lipsiți de scrupule sau de situații nedrepte în fața cărora se simt neputincioși, consumându-se extrem de mult. Ei trebuie să fie vigilenți, pentru că riscă să aibă încredere în persoanele nepotrivite și să se-aleagă cu mari dezamăgiri. Pentru a evita conflictele, cel mai bine ar fi să rămână undeva în umbră, să treacă practic neobservați, pentru că nu pot închide ochii la nedreptăți și pot izbucni de aici situații deloc favorabile lor și imaginii pe care o au.
Previziuni în dragoste – Taurii au o situație tensionată în viața de cuplu. Partenerul de viață pare să fi luat o poziție opusă Taurilor, el fiind cuprins de invidie și gelozie, însă nu pentru că Taurii ar avea pe altcineva, ci pentru simplul fapt că ei se descurcă ceva mai bine în activitățile lor de zi cu zi. Partenerul poate recurge chiar și la șantaj emoțional, pentru a-i trage pe Tauri înapoi, pentru a nu-i lăsa să avanseze în cele propuse. Pentru cei singuri, atenție la cine le face avansuri. Aparențele înșală cu siguranță de data asta.
Previziuni în carieră – Nu este o săptămână în care Taurii să se îmbogățească peste noapte, însă este una în care ei sigur se bucură de un echilibru. Muncesc mult, însă și veniturile sunt pe măsură. Riscă însă să facă prea multe lucruri deodată, fapt care i-ar putea împiedica să le ducă pe toate la bun sfârșit așa cum ar trebui sau chiar să și abandoneze pe parcurs planuri care, în mod normal, dacă li s-ar acorda atenția cuvenită, le-ar putea aduce succes neașteptat. Dacă reușesc să implice și moderația în activitatea lor de-acum, Taurii reușesc să le rezolve pe toate și să se bucure și de ceva relaxare.

GEMENI
Previziuni generale – Este o săptămână plină de bucurii și împliniri pentru Gemeni. Ei se bucură de respectul și dragostea celor din jur, primesc atenție din mai toate părțile și beneficiază de sprijinul tuturor. Starea de bine se poate trage mai ales din mediul familiei, dintre cei dragi. Săptămâna aceasta este una a comunicării deschise în familie, toate problemele își găsesc acum o rezolvare și Gemenii aflați în nevoie găsesc acum sprijinul necesar în special în membrii familiei.
Previziuni în dragoste – Relația de cuplu a Gemenilor poate trece încă prin încercări mai grele, însă ei și partenerul de viață dau acum dovadă de sentimente puternice, de unitate și de perseverență. Își dovedesc acum reciproc că pot conta, mai ales în situații extreme, unul pe celălalt și reușesc prin energia lor echilibrată, în sfârșit, să pună capăt cu succes unor încercări care durau deja de prea multă vreme.
Previziuni în carieră – Gemenii se pot baza săptămâna aceasta pe bunul gust de care au dat de-atâtea ori dovadă. Ei au încredere deplină în ei, simt, în sfârșit, că se pot baza pe forțele proprii când vine vorba despre a-și duce proiectele la bun sfârșit. Au foarte multe idei noi care le pot aduce acea independența materială de mult dorită. Este o săptămână în care banii se câștigă extrem de ușor.

RAC
Previziuni generale – Săptămâna aceasta este una a trădării pentru Raci. Ei află acum că cineva din mediul lor apropiat, poate chiar din familie, i-a trădat cu ceva. Este vorba și despre câteva pierderi suferite în urma acestei trădări. Motivul ei este o dușmănie fără motiv, o invidie stârnită de neputința persoanei respective de a fi ca Racii, de a reuși să aibă succesul de care Racii se bucură. Atenție, mai poate fi vorba însă și despre un comportament necinstit pe care chiar Racii îl pot avea față de cei din jur. Ei sunt tentați să-și însușească bunuri care nu li se cuvin, prin metode nu tocmai cinstite.
Previziuni în dragoste – Relația de cuplu a Racilor trece săptămâna aceasta prin evenimente care pot stârni neîncrederea acestora. Încrederea lor în partenerul de viață este acum zdruncinată de ceva. Racii devin speriați, sunt puși în situația de a alege între a renunta la relația în care se află, frica lor de singurătate trăgându-i însă înapoi, și între a rămâne în relație, mâhniți fiind însă de gândul că ceea ce se întâmplă acum se poate repeta oricând. Este o săptămână lipsită de confort, în ceea ce privește starea de spirit a Racilor, însă va trece.
Previziuni în carieră – Ideal ar fi că săptămâna aceasta Racii să se lase purtați de evenimentele care au loc la serviciu, fără să încerce să se împotrivească în niciun fel. Au loc multe evenimente, persoane înșelătoare răsar chiar și din cele mai neașteptate locuri, contracte de mult așteptate se arată acum a fi nu tocmai benefice, ba chiar ar fi, pe alocuri, marcate de ceva ilegalități. Este o săptămână sensibilă, care necesită, în egală măsură, atenție și inerție.

LEU
Previziuni generale – Săptămâna aceasta Leii sunt sprijiniți în demersurile lor de o persoană mai în vârstă din viața lor, de cineva care reprezintă o anumită autoritate pentru ei. Fie că Leii au nevoie de un sprijin material, fie doar pentru a menține în echilibru starea emoțională de acum, lucrurile par să se mențină, per total la o linie de plutire, fără mari schimbări, însă cu o atmosferă plăcută, tocmai datorită acestei persoane.
Previziuni în dragoste – Leii par să fie dazamăgiți de faptul că partenerul de viață nu este deloc așa cum ei sperau să fie, în cele din urmă. S-au săturat să tot aștepte schimbări și parcă acum resimt o stare lipsită de chef. Nu reacționează nici măcar dacă sunt provocați din cale-afară. Problemele dintre ei îi fac acum pe Lei să își dorească cu totul și cu totul altceva, pe altcineva, care să-i facă să simtă iarăși acea pasiune pe care au simțit-o, la început, și față de partenerul de acum. Pentru cei singuri, poate fi vorba despre o limită atinsă în ceea ce privește acceptarea singurătății, Leilor fiindu-le dor să retrăiască momentele pline de pasiune de la începutul oricărei relații.
Previziuni în carieră – La serviciu Leii se lovesc de dualitatea unui partener sau a unui coleg de serviciu. Este vorba despre o persoană care este când carismatică, șarmantă, când nervoasă și violentă, stările depinzând de propriile interese. Leii sunt sfătuiți să se poarte cu mănuși și să nu se bazeze prea mult pe sprijinul acestei persoane, pentru că ei nu pot ști în niciun moment la ce să se aștepte din partea ei.

FECIOARĂ
Previziuni generale – Fecioarele se simt săptămâna aceasta prizonierele unei situații care tot insistă să continue, deși ele au făcut toate cele necesare pentru a o încheia cumva. Este o săptămână plină de crize și certuri, Fecioarele lovindu-se mai mult ca oricând de obsesiile celor apropiați și de îndârjirea acestora. Indicat ar fi ca ele să nu se lase dărâmate de ceea ce se întâmplă acum, pentru că problemele nu sunt ale lor, ci doar ale celor din jur.
Previziuni în dragoste – Deși Fecioarele se bazează mult pe capacitatea de înțelegere a partenerului de viață, lucrurile se dovedesc a fi departe de asta săptămâna aceasta. Deși Fecioarele au oferit multe, de-a lungul relației, se pare că acum, când a venit momentul să primească și ele la rândul lor, partenerul se arată a fi nepăsător, dacă nu chiar încăpățânat într-o atitudine opusă. Conflictele par să se aprindă de la bani sau de la bunuri de împărțit.
Previziuni în carieră – Cineva de la serviciu fură ideile Fecioarelor. Acestea lucrează și depun eforturi pentru a-și pune la punct proiecte și planuri de viitor și cineva din mediul lui apropiat, poate chiar un coleg sau o colegă care ar părea o fire prietenoasă, devotată, își însușește pe ascuns totul, punând în practică și bucurându-se și de rezultatele financiare înainte ca Fecioarele să apuce măcar să termine de așternut totul. Indicate ar fi diplomația și o atitudine ceva mai secretoasă, când vine vorba despre proiecte care sunt încă doar la nivel de idee, nu și puse în practică.

BALANȚĂ
Previziuni generale – Oricât și-ar dori Balanțele să se miște după bunul plac, săptămâna aceasta ele par să depindă, la orice pas, de altcineva. Ba mai mult, chiar dacă ele consideră și decid că au, într-adevăr, nevoie de părerea cuiva sau de sprijinul cuiva, se întâmplă să se intersecteze numai cu persoane nocive, care dau sfaturi deloc utile sau care chiar fac ce fac doar pentru a încurca mai tare. Se anunță a fi o săptămână destul de încâlcită, însă nu cu pierderi exagerat de mari, dacă Balanțele acționează cu o oarecare vigilență.
Previziuni în dragoste – Balanțele sunt lipsite de răbdare săptămâna aceasta și nu reușesc nicicum să ascundă asta nici față de partenerul de viață. Chiar dacă motivele tensiunilor lor sunt din afară relației de cuplu, partenerul încasează fără îndoială, la nivel emoțional, lovituri pline de furie și chiar de răzbunare din partea Balanțelor. Atenție, pentru că, dacă se depășesc anumite limite și tensiunea devine mult prea greu de suportat, partenerul poate pune subit punct relației.
Previziuni în carieră – Săptămâna aceasta Balanțele par să se lase conduse de o tendință de a manipula. Ele vor cu orice preț să obțină anumite rezultate și, din moment ce nu se bucură de liniștea necesară pentru a plănui pas cu pas un demers, apelează la metode mai puțin cinstite. Nu reușesc să-și păstreze o diplomație necesară în conexiunile dintre ele și colegii de serviciu sau dintre ele și partenerii de afaceri, riscând să provoace astfel rupturi de contracte. Mai poate fi vorba însă și despre o persoană extrem de alunecoasă și periculoasă din mediul lor de lucru, care le poate pune Balanțelor bețe în roate.

SCORPION
Previziuni generale – Săptămâna aceasta Scorpionii reușesc să se desprindă de acele dependențe, medii sau situații nocive din viața lor, găsind, în sfârșit, soluții potrivite pentru asta. Au avut până acum o perioadă mult prea lungă de neliniște, de agitație și de conflicte apărute din senin chiar și acolo unde se așteptau mai puțin, iar acum a venit, în sfârșit, timpul ca toate astea să se mai și încheie. Nu este o săptămână liniștită, însă ce se petrece acum trage după sine liniștea în viitor.
Previziuni în dragoste – Dispar plictiseala și dezamăgirea din viața de cuplu a Scorpionului, locurile fiind acum ocupate de atracție și armonie. Scorpionii sunt dornici de activități diverse împreună cu partenerul de viață, ei având acum o altă deschidere față de propunerile pe care partenerii lor le fac. Dacă în trecut au fost tentați să renunțe la relația lor, acum gândurile lor s-au întors la polul opus, Scorpionii neimaginându-și o altă persoană mai potrivită lor.
Previziuni în carieră – Scorpionii reușesc săptămâna aceasta să ducă la bun sfârșit un proiect de mult planificat. Până și colegii par să-și schimbe atitudinea și să redevină prietenoși, lăsând în urmă invidia și lipsa recunoștinței. Atmosfera este una plină de bucurie, chiar festivă. Scorpionii sunt extrem de mulțumiți și bucuroși că totul a decurs așa cum și-au dorit și, mai ales, că banii nu se lasă deloc așteptați. Este o săptămână în care ei primesc tot ce-și doresc.

SĂGETĂTOR
Previziuni generale – Este o săptămână rece pentru Săgetători. Ei au activități care presupun drumuri la instituții publice sau întâlniri cu persoane cu funcții publice sau care reprezintă anumite autorități de care ei au nevoie. Nu este o săptămână cu o atmosferă nefericită, însă poate părea astfel, din cauza greutății situațiilor întâmpinate. Este vorba de foarte multe demersuri, de conexiuni reci, lipsite de sentimente și bazate pe interese.
Previziuni în dragoste – Săgetătorii se bucură de un schimb fructuos cu partenerul de viață. Ei se sprijină reciproc, își oferă lucruri sau sfaturi de care au acum mare nevoie. Mai poate fi vorba și despre un ajutor destul de semnificativ primit de Săgetători de la o persoană care îi place, însă cu care ei nu sunt într-o relație.
Previziuni în carieră – Săptămâna aceasta la serviciu totul merge ca pe roate, Săgetătorii nefiind nevoiți să acorde o prea mare atenție detaliilor. Ei se pot baza acum pe sprijinul colegilor, dacă se întâmplă ceva care le solicită atenția. Banii se fac ușor acum, Săgetătorii bucurându-se de venituri substanțiale. Problemele se rezolvă mai repede decât apar.

CAPRICORN
Previziuni generale – Deși au multe de înfruntat săptămâna aceasta, Capricornii se bucură de succes. Reușesc, bazându-se pe forțele proprii, să depășească totul cu bine. Pot apărea și situații care cer atenție mărită, decizii importante sau chiar o schimbare în ceea ce privește tactica abordată până acum. Ei sunt în cursul unor cercetări, căutând cele mai bune soluții, necesare în a merge mai departe cu ceea ce și-au propus.
Previziuni în dragoste – Săptămâna aceasta Capricornii se bucură de sprijin din partea persoanei iubite. Este vorba despre o relație bazată pe prietenie, pe respect și pe o iubire perfectă, care poate duce într-o singură direcție. Către îndeplinire și succes. Partenerul de viață este preocupat de binele Capricornilor și face tot ce ține de el pentru ca lor să le fie bine. Pentru cei singuri, acum, mai mult ca niciodată, sunt șanse să găsească acel partener pentru totdeauna.
Previziuni în carieră – Este o săptămână în care lucrurile par să se miște în reluare pentru Capricorni, fapt care îi deranjează. Ei nu își dau seama dacă activitatea lor se mișcă sau dacă s-a oprit. Spre sfârșitul săptămânii însă lucrurile se schimbă, ei dându-și seama că în prima parte niște probleme mai vechi legate de bani și-au găsit rezolvarea, tocmai în acea stare latentă. Chiar dacă rezultatele nu sunt în bunuri materiale, Capricornii se bucură că, cel puțin, au reușit să evite o catastrofă.

VĂRSĂTOR
Previziuni generale – Este o săptămână slabă din punct de vedere al sănătății pentru Vărsători. Integritatea fizică le este pusă în pericol din diverse motive. Poate fi vorba despre o boală apărută din neant sau chiar de un accident. Indicat ar fi ca Vărsătorii să acorde o mai mare atenție propriului corp, dar și sistemelor de securitate care îi protejează, chiar dacă vorbim despre sisteme de protecție la nivel abstract sau de unele la nivel practic. Sunt șanse mari să li se facă rău din pură invidie.
Previziuni în dragoste – Partenerul de viață pare să se pună la dispoziția Vărsătorilor cu totul săptămâna aceasta. Ei se află într-o situație atât de critică, încât el lasă la o parte orice nemulțumiri din cuplu, dacă ele există, și face tot ce ține de el pentru a-i ajuta pe Vărsători să depășească toate dificultățile întâmpinate acum, indiferent că este vorba de ajutor moral sau practic, chiar și financiar.
Previziuni în carieră – Săptămâna aceasta Vărsătorii ating un capăt. Ceva ia sfârșit în activitatea lor profesională și apare o dorință de schimbare. Este posibil ca această schimbare să presupună și o schimbare de locuință sau chiar de localitate. Ei interacționează foarte mult cu persoane din străinătate sau de la distanțe mai mari, în vederea unor noi planuri de acțiune. Este vorba despre un pas care se cere a fi făcut pentru avansarea Vărsătorilor în activitatea lor.

PEȘTI
Previziuni generale – Este o săptămână presărată cu minciuni, trădări și înșelăciuni pentru Pești. Ei au multe planuri secrete, pe care aleg să nu le divulge celor din jur chiar dacă ar avea nevoie de sprijinul lor, tocmai pentru că ele nu au la baza valori tocmai morale. Tentația atingerii țelurilor este prea mare, iar Peștii au cam golit sursa de răbdare, de aici izvorând tentația mare de a păcăli pentru reușită. Atenție însă, planurile pot fi descoperite și, mai ales, divulgate, de persoane la care ei se așteaptă mai puțin.
Previziuni în dragoste – Săptămâna aceasta Peștii întâmpină o mare dificultate când vine vorba despre a accepta cursul firesc al lucrurilor. Din cauza asta ei sunt lipsiți de răbdare și reușesc cu greu să ascundă faptul că nu sunt mulțumiți de felul cum partenerul de viață se comportă cu ei. Sunt furioși și au tendința de a deveni chiar răzbunători, fapte care pot genera conflicte din care nu se mai poate da înapoi.
Previziuni în carieră – Peștii au parte săptămâna aceasta de foarte multe întâlniri cu persoane cu funcții înalte. Poate fi vorba, mai ales, despre întâlniri care vizează schimbări în activitatea profesională a Peștilor. Este o săptămână în care activitatea de până acum le este analizată la sânge și sancționată acolo unde ei nu au fost tocmai corecți sau productivi. Peștii pot resimți comportamentul șefilor ca fiind unul rigid, inflexibil.

Lasă un răspuns