Previziuni săptămânale pentru fiecare zodie în parte (14-20.01)

BERBEC
Este o săptămână plină de prospețime, de forțe noi, de începuturi fructuoase. Berbecii, indiferent de vârsta pe care o au, se bucură de o stare tânără, proaspătă și plină de vlagă. Sunt puși pe studiu, pe a schița planuri noi, pe a vedea și planifica cele necesare împlinirii viselor lor pe mai departe. Pentru cei singuri poate fi vorba de o relație nouă care se arată. Ei se pot îndrăgosti de-a binelea sau poate fi vorba doar despre câțiva primi pași către o nouă persoană din viața lor, acești pași având șanse să reprezinte și o despărțire de trecut, pentru ca viitorul să aibă loc să se întâmple. În ceea ce privește munca, Berbecii sunt extrem de creativi, atenție însă la naivitate. Nu totul este așa cum pare.

TAUR
Trădarea este aspectul principal al săptămânii pentru Tauri. Ei află noutăți despre persoane apropiate din viața lor, descoperă despre prieteni, membri ai familiei sau chiar despre partenerul de viață că au uneltit vreme îndelungată planuri ascunse împotriva lor. Sunt informații care provoacă dezamăgire profundă, chiar durere, suferință în sufletele Taurilor, însă ei trebuie să privească partea bună a lucrurilor, și anume că astfel află în cine trebuie să aibă, cu adevărat, încredere, în cine se pot baza de acum înainte, și în cine nu.

GEMENI
În sfârșit, Gemenii par să iasă din starea latentă din ultima vreme. Săptămâna aceasta pare să fie un restart pentru ei. Ea este plină de noutăți bune, de vești frumoase și îmbucurătoare și chiar de succes, dacă Gemenii așteaptă cumva o încheiere a unor contracte sau planuri de mult puse la punct. Se bucură acum de respectul celor din jur, de sprijinul acestora și de victorie, în cazul unor conflicte mai vechi. În ceea ce privește banii, probleme mai vechi își găsesc acum ușor o rezolvare.

RAC
În viața Racilor au loc niște schimbări majore. Este vorba despre rezultatul acțiunilor lor din ultima vreme. Este o săptămână a deciziilor importante, a înnoirii. În funcție de ce eforturi au depus ei până acum, apare și răsplata. Poate fi vorba și despre o răfuială interioară, despre o analiză a ceea ce a fost bine făcut și ceea ce nu s-a făcut bine sau nu s-a făcut deloc. Racii se pot simți confuzi, par să nu știe în ce direcție trebuie să o ia, ideal fiind să aleagă ceea ce intuiesc ei a fi corect, nu ușor.

LEU
Perioada dificilă continuă pentru Lei. Ei par a fi captivi într-un cerc vicios din care chiar ei se încăpățânează să nu iasă, ambiționându-se să se țină strâns în continuare de niște obiceiuri sau dorințe vechi, deloc benefice. Pot deveni foarte ușor violenți, chiar dacă numai în comunicare, pentru că împrejurimile se arată din ce in ce mai neprietenoase cu ei, tocmai pentru că poziția lor este una nepotrivită. Se lasă ușor ispitiți de ceea ce este nociv și ignoră cu desăvârșire ceea ce se arată a fi un real ajutor. Poate fi vorba și despre o dependență de o anumită persoană sau despre o anumită poziție socială.

FECIOARĂ
Este o săptămână în care Fecioarele se comportă atipic. Ele nu sunt deloc atente la detalii și se aruncă cu capul înainte în tot ce le surâde, fără să stea prea mult pe gânduri. Par a fi pline de fluturi, de un entuziasm departe de precauția lor. Iau ca atare toate oportunitățile apărute, nu țin cont de părerile celor din jur și par să-și dorească să trăiască totul pe deplin, cu bune și cu rele. Sunt dornice de a experimenta, de a învăța lucruri noi, se lasă ghidate de impulsul momentului, ajungând să facă chiar niște schimbări majore, cum ar fi o schimbare de serviciu sau chiar de casă. Riscurile nu sunt prea mari, șansele de reușită fiind de partea lor.

BALANȚĂ
Balanțele par să-și dorească să fie mai mult singure săptămâna aceasta. Ele sunt îngrijorate, precaute și parcă într-o stare de așteptare, cu sufletul la gură. Poate fi vorba despre griji referitoare la niște acțiuni din trecut, acțiuni ale lor care au cam picat în latura înșelăciunii, a trădării. Acum se tem că acel adevăr ar putea ieși acum la suprafață. Nu au dispoziția necesară socializării și se retrag pe cât posibil din conversațiile cu ceilalți, chiar și când vine vorba despre persoane apropiate, în care ar putea avea încredere. Acum simt nevoia să gândească lucrurile până la cele mai mici detalii, deși șanse să mai schimbe trecutul sunt zero. Regretă că nu au luat în seamă avertismentele din trecut referitoare la erorile comise.

SCORPION
Este săptămâna inițiativelor pentru Scorpioni. Ei au idei noi, apărute ca de nicăieri, pe care se mobilizează să le pună și în practică. Este posibil chiar să pună bazele unor proiecte mari, cum ar fi o afacere proprie. Debordează de energie și putere, de entuziasm și acțiune. Pot avea loc și călătorii care, deși aparent sunt făcute în interes personal, ele se pot dovedi a fi extrem de utile în partea profesională, financiară. Descoperă posibilități noi de a face bani, de a se dezvolta, de a-și manifesta abilitățile într-un mod și mai bun decât au făcut-o până acum.

SĂGETĂTOR
Din pricina tumultului din viața lor, Săgetătorii au tendința să se afunde și mai tare în decizii deloc benefice. Ei își doresc acum să se implice în ceva nou, care, în aparență, face ca viitorul să sune bine, însă nu este deloc așa. Dacă reușesc ei să analizeze lucrurile mai în detaliu, își dau seama cu ușurință că este vorba doar despre o dorință a lor profundă de a face o escapadă, de a fugi tocmai de acel tumult cumva ușor, prin ce au mai la îndemână, însă fără un real succes. Riscă, de asemenea, să se implice chiar într-o relație amoroasă care nu duce către nimic bun. Atenție mărită, pentru că se pot distruge toate eforturile reale depuse până acum și chiar și relații importante, pe care Săgetătorii nu-și doresc, de fapt, deloc să le piardă, însă pe care, de moment, par să nu pună mare preț.

CAPRICORN
Capricornii sunt forțați să ia niște decizii cu care nu sunt de acord sau pe care nu și le doresc sau mai poate fi vorba despre situații în care se încăpățânează să rămână sau să se implice, deși nu sunt deloc potrivite pentru ei. Apar, ca avertismente, fel și fel de obstacole și greutăți, însă Capricornii o țin în aceeași direcție greșită. Eforturile prea mari depuse până acum în direcția pe care se află îi determină, în ciuda contradicțiilor, să rămână pe același fir și de acum înainte, având speranța că, in cele din urmă, totul va fi bine. Este o săptămână a contradicțiilor, a complicațiilor și a deciziilor dificile.

VĂRSĂTOR
Săptămâna aceasta este una a trecutului și a piedicilor din trecut. Recent, în viața Vărsătorilor a reapărut o conexiune sau doar s-a aprofundat una avută cu cineva pe care cunosc de multă vreme. Este vorba despre o piedică. Reluarea acestei legături este ceva deloc benefic, ceva care îi ține pe loc de la lucrurile pe care ei le au, de fapt, de făcut în viața lor. Problemele din viața Vărsătorilor sunt deja destul de mari, iar prin această decizie de a se implica mai mult în legătura revenită nu face nimic altceva decât să le aprofundeze și mai mult dificultățile. Deși, în aparență, se arată a fi ceva salvator, se face mai mult rău decât bine.

PEȘTI
Peștii sunt acaparați de egoism săptămâna aceasta. Ei s-au bazat recent cu o mult prea mare încredere pe un proiect, au investit poate și destul de mulți bani, însă acum el începe să se dovedească a fi mai mult o pierdere, iar Peștii au tendința să strângă cureaua cât pot ei de tare, însă din zonele total nepotrivite, unde e totuși nevoie de resurse, și să investească tot în pierderi practic. Par a fi cuprinși de o furie care îi ambiționează și mai tare să continue un plan care deja s-a dovedit păgubos, investind și mai mult în el, în speranța că astfel îi vor putea ei schimba cumva direcția către succes.

Lasă un răspuns