Previziuni săptămânale pentru fiecare zodie (18-24 Mar.)

BERBEC
Berbecii au o săptămână în care parcă toate sunt pe dos. Nimic nu se întâmplă așa cum ei se așteaptă, relațiile care, în mod normal, decurg armonios, acum sunt învolburate, la serviciu toți par să se uite urât la ei, de parcă ar fi aflat recent lucruri neplăcute despre ei și acum îi resping din cauza lor. Ba se pot isca și conflicte care duc la jigniri sau chiar agresiuni fizice. Este o săptămână în care clar atmosfera acidă nu face deloc echipă bună cu tendința Berbecilor de a reacționa impulsiv, recomandat fiind ca ei să ia o pauză de câteva secunde măcar, înainte să răspundă celor resimțite din jur, altfel sunt șanse ca, la fiecare pas, acasă, la serviciu, cu partenerul de viață, să explodeze câte un conflict, chiar și din nimic.

TAUR
Este, în sfârșit, după o lungă perioadă de tumult și conflict, timpul pentru eliberare. Schimbări importante se arată în calea Taurilor, schimbări la care nici măcar ei nu se gândesc, pe care, chiar dacă și le-au propus, le-au gândit la un nivel mult mai mic. Crizele, obsesiile, problemele care par să nu se mai oprească dispar subit, Taurii simțind săptămâna asta ca pe o eliberare dintr-o închisoare unde au petrecut mulți ani. Poate fi vorba despre schimbări care vizează nu doar activitatea, capitolul iubirii sau altele luate în parte, ci o schimbare generală, care să îi facă pe Tauri să-și reia toată viața, cu toate capitolele ei, de la zero.

GEMENI
Dacă Gemenii au reușit până acum să țină ascunse niște greșeli din trecut, acum nu mai merge. Lucrurile scapă de sub control, mai ales în situațiile în care acțiunile lor din trecut au adus avantaje de partea lor prin dezavantaje aduse altora. Chiar dacă lucrurile petrecute sunt atât de demult, că până și ei uitaseră de ele, prezentul le poartă cu el încontinuu, acum scoțându-le la suprafață, pentru ca balanța să poată fi din nou echilibrată. Dezavantajele sunt, de data asta, de partea Gemenilor, ele cântărind cam cât au cântărit și acțiunile din trecut, atât în partea lor, cât și în partea celor pe-atunci dezavantajați.

RAC
Deși Racii sunt renumiți pentru “un pas înainte, doi înapoi”, ei sunt firi destul de puternice. Din păcate, ei obișnuiesc să scoată această putere a lor numai atunci când sunt răniți sau marginalizați, când sunt părăsiți sau când cineva i-a privat de ceva ce iubeau. Așa se întâmplă și săptămâna asta, când Racii scot la suprafață acea putere aparte a lor, însă nu pentru a face ceva constructiv cu ea, ci pentru a face victime în jurul lor, pentru a se răzbuna pe ceva ce ei consideră nedrept față de ei, pentru o luptă care, practic, există numai în mintea lor, însă care, în urma comportamentului lor ofensiv de acum, le va aduce mari probleme când toate se vor sfârși, consecințele fiind aproape de un dezastru. Ideal ar fi să regândească totul și să trateze cu realism toate cele petrecute care i-au înrăit atât de tare.

LEU
Leii par să se desprindă puțin din peisajul din care fac parte în mod normal și să-și îndrepte atenția către altceva. Lasă la o parte atenția față de colaborările active în momentul de față pentru că și-o îndreaptă către altele noi, își întind antele către exterior, către granițe sau dincolo de cele ale locului din care fac parte acum. Chiar dacă pentru ei pare ceva nou, este ceva ce ei, de fapt, dețin în ei ca idee de foarte multă vreme. Au planificat cândva, poate chiar în copilărie, ceva ce acum pare să aibă parte de primii pași. Este vorba despre un progres într-o direcție la care Leii nu se așteptau, nu se gândeau cu mintea lor conștientă, peste care trecuse deja atât de mult timp, că uitaseră s-o fi gândit vreodată.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt deranjate săptămâna asta de o atitudine rece, de-a dreptul jignitoare, de obiceiul de a critica, de tendința de a nu ține cont de sentimentele celor din jur, ele lovindu-se acum parcă numai și numai de astfel de persoane. Fie că vorbim de serviciu, fie de viața personală, atmosfera este una de nas pe sus, de ranchiună, de reacții spontane neplăcute, ba poate chiar de ură, toate petrecându-se astfel din cauza unor răni mai vechi ale celor cu un astfel de comportament, din cauza unui chin pe care ei nu l-au depășit, pe care doar l-au ascuns, l-au acoperit, acum făcându-și loc înspre suprafață și reacționând urât, făcând ca totul să pară absurd, fără sens, din senin și fără nicio explicație. Atenție, pentru că chiar Fecioarele pot fi cele care au un astfel de comportament față de toți cei din jurul lor.

BALANȚĂ
După o perioadă de stres și chin, Balanțele par să-și regăsească echilibrul. Ele se ajută întru asta de amintiri. Se întorc în trecut, la succesul lor dinainte sau poate chiar la bucuria copilăriei. Este o săptămână a melancoliei, a nostalgiei la gândul celor frumoase petrecute odată. Balanțele se pot chiar întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte multă vreme și de care le leagă amintiri frumoase, care acum reprezintă o sursă de energie proaspătă, curată, pentru a reuși să se mobilizeze în toate cele propuse de acum înainte în viața lor. Este posibil chiar și din punct de vedere material ele să reușească să acopere niște goluri cu ajutorul unor bani primiți de la cineva din trecut sau de la cineva de la care aveau de primit o sumă de bani de foarte multă vreme.

SCORPION
Scorpionii se pierd săptămâna asta într-un extaz și-ntr-un entuziasm exagerat. Se simt de parcă ar fi scăpat recent dintr-un laț și nu știu ce să facă mai întâi, implicându-se astfel în prea multe și prea riscante. Vor să facă totul cât mai repede, nu au răbdare să parcurgă toate etapele necesare, ba mai mult, se implică în mai multe decât au posibilitatea să ducă, riscând să se îndrepte către un eșec total. Deși ei se simt extrem de siguri pe ei, atmosfera este una de o clară insecuritate, Scorpionii riscând nu doar să nu reușească în cele propuse acum, ci să distrugă și cele construite până acum. Indicat ar fi să nu se implice în demersuri noi, fie că vorbim de profesie, fie de viața personală, decât dacă reușesc să discearnă totul și să acționeze conform celor concluzionate așa cum se cuvine.

SĂGETĂTOR
Spre deosebire de săptămâna trecută când totul părea fad, lipsit de mișcare, săptămâna de-acum este una plină de lumină, de bucurie, de idei bune și de o mare satisfacție de sine, înainte de toate. Săgetătorii se bucură de o perioadă armonioasă, în care toate lucrurile par să se lege de la sine, fără prea mari eforturi din partea lor. Toate problemele par să se fi dat dispărute, lăsând în urma lor fericire și noroc cu carul. Săgetătorii au o claritate în minte și în planurile de acțiune de-acum, că par să nu se recunoască nici ei. Ei știu exact ce, când și cum au de făcut.

CAPRICORN
Capricornii se bucură de un sprijin material săptămâna asta. Este vorba despre un ajutor venit în cinstea a ceva ce ei își doreau să facă de multă vreme, planuri pe care au fost însă nevoiți să le amâne, pentru că nu dispuneau de toate cele necesare. Este o săptămână plină de satisfacții, în special materiale. Se anunță o perioadă următoare bună, plină de rezolvări, de achitări ale datoriilor care nu le dădeau deloc pace, de surprize sub forma unei mâini întinse din partea unor persoane la care Capricornii nu s-ar fi gândit niciodată.

VĂRSĂTOR
Pentru Vărsători este o săptămână de studiu. Indiferent de vârstă, ei par să se fi înscris acum la un curs despre viață, în general. Încep să învețe acum despre valoarea reală a banilor, despre ce înseamnă menirea lor, de fapt, despre ce presupune activitatea lor de zi cu zi, ba chiar și despre dragoste. Ei par să fi trăit învăluiți în ceață, de parcă ceva le-ar fi ținut atenția distrasă de la realitate, iar acum au ieșit din acea ceață și iau totul de la zero. Ei descoperă sau redescoperă adevăratele pasiuni, adevăratele noțiuni despre sentimentele și dorințele lor, despre tot ceea ce practic au de practicat și de trăit de acum înainte. Fac pași mici, însă autentici și înspre mai bine.

PEȘTI
Pentru Pești este o săptămână a pierderilor materiale. Ei fie s-au implicat în activități mai costisitoare decât și-au putut permite, fie s-au implicat în proiecte cu totul eronate, fie pur și simplu s-au petrecut recent lucruri care i-au privat de toți banii sau chiar i-au băgat în datorii. Ei au tendința acum să se izoleze de toți cei din jur, pentru a-și trăi în stilul caracteristic drama. Se simt lipsiți de orice vlagă și nu văd nici cea mai mică portiță de scăpare, cel puțin nu pentru moment. Indicat ar fi să rumege bine de unii singuri cele întâmplate, pentru că, dacă ies în exterior în căutarea unui ajutor din partea cuiva, șansele să nimerească o persoană nepotrivită, care să le cauzeze și mai multe probleme, sunt uriașe.

Lasă un răspuns