Nu se atinge, nici nu frige!

Mă gândesc de câteva zile să organizez un workshop curând, dar să se mai ducă din căldura asta obositoare, să am aer proaspăt şi răcoros, încât să pot organiza ceva frumos, frumos. Până atunci, am stors aici câteva idei de-a ne proteja împotriva săgeţilor usturătoare care vin din jurul nostru.

Cunosc şi simt, prin intermediul clienţilor mei şi nu numai, aproape zi de zi, apăsarea oamenilor stresaţi şi negativi. Ştiu că sunt mulţi cei care încă mai au de lucru la circuitul propriilor energii şi la ridicarea propriei vibraţii. Gândurile, emoţiile, ba chiar şi cuvintele venite din partea altor persoane au un impact profund asupra psihicului nostru şi a bunăstării noastre fizice. Chiar şi atunci când ne aflăm în zone aglomerate unde nu cunoaştem pe nimeni, suntem atraşi şi chiar înghiţiţi cu totul de energiile oamenilor din jur… pe moment conştientizând poate… sau nu. Ba ne apasă în piept, ba ne crapă brusc o durere capu-n două, ba ne ia greaţa şi ne gândim ce-om fi mâncat de s-a sucit aşa rău stomacul… ei bine, e posibil să fi mâncat cearta de la prânz a celui care stă pe scaunul de lângă noi în metrou sau urletele profesorului către copilul din faţă sau eu mai ştiu ce scandal sau bătaie sau invidie strânsă-n cine ştie cine din preajmă. Nu, nu trebuie să ne ia panica şi să fugim. Eu i-aş lua la canapeaua mea magică, să-i descos puţin. Iar tu când ajungi acasă ai putea să studiezi un pic “piaţa” şi să-ţi alegi nişte ceva-uri de protecţie, care simţi că ţi s-ar potrivi.

Dacă luăm în calcul efectul modificator al cristalelor asupra diverselor aparaturi în care sunt folosite, de ce nu am lua în calcul efectul lor şi asupra energiilor? Multe dintre aceste cristale, mai ales cele închise la culoare, trimit la naiba energiile negative şi curăţă bine de tot aura. Ele dau şi-un calm aparte, de care se poate bucura creativitatea din noi şi, de ce nu, şi ceea ce necesită vindecare fizică. Tot ce trebuie să facem este să avem încredere şi să permitem acestor minuni de cristale să lucreze pentru binele nostru. Mai departe… ştiu ele singure ce au de făcut. Şi, ce-i drept, sunt atâtea brăţări mişto apărute pe piaţă… ba cu onix, ba cu ametist sau ochişori de tigru şi multe altele. Alegem ce ne place sau ce merge bine cu încălţămintea de azi, cu rochiţa de mâine sau cu cureaua cea nouă. Vedem noi! Ah, şi ce mai fac eu înainte să le port? Le curăţ. Fie în fum de salvie, fie de tămâie, oricum ceva în ce mi-am pus înainte toate dorinţele către bărbosul meu Dumnezeu şi toate gândurile şi sentimentele frumoase de care sunt eu în stare.

Ar mai fi ceva pe lângă cristalele astea, ceva ce încă testez pe propria pielicică ce-i drept, dar intenţionez să împărtăşesc curând şi cu dragii mei interesaţi… uleiuri esenţiale. De când lumea şi pământul uleiurile esenţiale vindecă. De toate. Năsucul nostru este cel mai apropiat de sistemul emoţional, iar folosirea uleiurilor esenţiale determină o strânsă legătură între moral şi fizic. În funcţie de ce ne apasă într-un moment sau altul, ca zonă în corp, stare de spirit sau chiar problemă sau lipsă resimţită, alegem sticluţa cu magie frumos mirositoare potrivită şi punem la lumânărică. Sau câte o picătură pe diverse zone cheie ale corpului.

Sau în cadă. În apa suficient de caldă cât să ne relaxeze. Acolo putem participa şi cu un gând de scufundare a energiilor care ne seacă de vlagă sau a gândurilor negre care nu ne dau pace. Să se dizolve odată cu scurgerea apei. Să ieşim din apă clari şi limpezi la cap… şi mirosind a proaspăt şi a curat! Dacă mai punem şi-o muzică de fundal care să vibreze odată cu corpul nostru energetic… am pus cireaşa pe tort şi gata… Să poftească la masă cine vrea!

Şi ce-i cel mai, cel mai important… iubeşte. Ştiu că-i greuţ la-nceput, dar odată ce schimbăm uşurel baza, întregul de deasupra suferă aceeaşi frumoasă schimbare. Totul se schimbă în noi şi în jur în funcţie de ceea ce simţim… pentru noi şi pentru ceilalţi. Să zâmbim, zic!

Lasă un răspuns