Lumea-i a lor! Donează 1 lucru

“Iubirea fără o pâine alături nu ţine de foame.”… şi de aici a apărut ideea asta… o colectă pentru sufletele nevoiaşe de pe lângă Bucureşti. Şi dorinţa arzătoare de a inspira cât mai mulţi oameni din întreaga Românie să facă acelaşi lucru pentru sufletele lor nevoiaşe.

Noi ne-am gândit astfel… să strângem donaţii sub formă de…
– îmbrăcăminte/ încălţăminte,
– materiale educaţionale (jucării, cărţi, culori, lucru manual, etc.),
– hrană sub formă de conserve sau orice altă formă uşor de transportat pentru noi şi uşor de păstrat pentru ei (sunt cazuri unde nu există frigider).

Să nu uităm că ceea ce pentru noi poate părea nefolositor pentru ei poate fi aur curat. Iar această responsabilizare socială vrem să fie măcar o mică parte din ceea ce ar trebui cu toţii să fim… OAMENI.

Donaţiile vor pleca săptămânal (în zilele de Duminică) spre familiile nevoiaşe din câte-o localitate.

* NU se acceptă donaţii în bani. În cazul în care cineva este dispus să investească în lucruri noi, se acceptă numai contravaloarea banilor în bunuri.

* Oricine doreşte să ne însoţească este binevenit! Sigur vom avea nevoie de o mână de ajutor!

Adresa pentru colectare este Strada Carei Nr. 15, Sector 2, intrarea din spate a pieţei Morarilor (staţie de metrou Costin Georgian).

Indicaţii hărţi Google Maps aici.

Programul de colectare este de luni până vineri între orele 18.00 şi 20.30.

Anunţă donaţia ta aici.

Mulţumim tuturor pentru implicare!

Cătălina

//

UPDATE 13.11.2016

page

Astăzi am reuşit să bucurăm o mână de oameni nevoiaşi din localitatea Poşta, judeţul Ilfov. Ne-a învineţit puţin vântul năstruşnic, dar Dumnezeu ne-a scos în cale nişte oameni extraordinari, care ne-au ajutat să împărţim lucruşoarele strânse săptămâna asta acolo unde erau necesare.

Mulţumim, oameni frumoşi, că v-aţi implicat şi că ne-aţi ajutat!

Pe săptămâna viitoare!

//

UPDATE 20.11.2016

page

Am reuşit şi astăzi! Am plecat spre Mănăstirea Căldăruşani cu portbagajul plin, mulţumită celor care şi-au mai orânduit lucruşoarele săptămâna asta şi au dat din ele tot ce nu le mai era de folos.

L-am golit, puţin câte puţin, în fiecare localitate din drumul nostru. La Căldăruşani ne-a aşteptat multă linişte şi aer curat şi un mesaj cum nu putea fi mai potrivit de-atât… “Luptă-te pentru ca să primeşti cununa dreptăţii!”.

Mulţumesc din suflet tuturor şi… ne vedem săptămâna viitoare!

//

UPDATE 27.11.2016

page

Astăzi am plecat în gaşcă mai mare şi cu şi mai multe lucruşoare decât de obicei către parcul natural Comana. Am combinat utilul cu plăcutul… care-a fost de fapt… plăcutul cu plăcutul. Pentru că sentimentul stârnit de ochii mari şi plini de uimire ai oamenilor săraci la vederea unor ghete, ei fiind încălţaţi cu papuci la o temperatura de 5 grade este de nedescris…

Poezia “Lebede în vechi iubiri” a lui Marin Moscu ne aştepta printre frumuseţile naturale ale parcului.

“Pe-oglinda apelor cu stele
Vântul înoată voiniceşte
Şi peste valurile rebele
Rotunda lună se-mplineşte.

Noi sângerăm în colţul gurii
Săruturi mistuite-n dor,
Săpăm la gleznele sculpturii
Un semn de viaţă-nnoitor.

Pe luciul apei vin să vadă
Minunea faptei şi-a mirării
Tăcute lebede, grămadă
Din ascunzişul depărtării.

Se pare că pe-ntins cu stele
Sărutul e ascuns, tăcut,
Doar lebedele-şi pun mărgele
La gât, un crez necunoscut.

De-aceea migălim în clipă
Simţiri profunde şi uimiri,
Stelari să fim sub o aripă –
Tot lebede în vechi iubiri!”

Am bucurat şi ne-am bucurat şi astăzi!
Mulţumesc tuturor pentru implicare şi… pe săptămâna viitoare!

//

UPDATE 04.12.2016

page

Azi a fost cu peripeţii. Frumoase, una peste alta. Ne-a lăsat maşina-n drum, dar cred că doar pentru a ne întârzia puţin… cât să-i întâlnim pe copiii ăştia frumoşi în calea noastră. Momente potrivite adică. Şi Oameni. Împreună am dus-o până la capăt. Bine, întâi până la service, apoi, cu tot cu mecanic, am dus-o până la capăt. Şi acolo ne-au aşteptat nişte zâmbete şi un apus de soare minunat. Mulţumesc din suflet tuturor!

//

UPDATE 18.12.2016

page

Astăzi a fost cu istorie. Târgovişte şi turnul Chindiei. Al lui Vlad Ţepeş. Şi mănăstirea Dealu. Zâmbete frumoase şi mult soare. Totul minunat azi!
De-am pleca fiecare dintre noi către destinaţiile noastre de serviciu, concediu sau simple plimbări… cu un mic pachet pentru un om sărac din drumul nostru… întreaga lume ar fi minunată… mereu!
Noi ne vedem joi, pe 22. Ne întâlnim un pic mai devreme cu Moşul… ştiţi voi, jucării pentru copii. Pe săptămâna viitoare!

Lasă un răspuns