La ce-i bună astrograma celor mici?

Ştim cu toţii că piticii ăştia minunaţi care apar în viaţa noastră împrăştie culoare şi multă, multă veselie în jurul lor. Încă de la primele lor priviri, de la primii lor paşi, de la primele gesturi şi gânguriri le observăm trăsăturile de comportament care ba seamănă cu-ale mamei, ba cu-ale tatălui, ba cu ale bunicilor sau… care sunt pur şi simplu ale lor şi atât.

Încă de când ne întâlnim privirile cu ale lor pentru prima dată observăm cu uşurinţă că au o anumită personalitate parcă deja bătută în cuie, observăm că sunt lucruri care îi deranjează, lucruri care îi atrag, lucruri către care tind să se îndrepte mai repede decât către altele… iar noi… noi suntem ăia mari în viaţa lor. Noi suntem ăia mari şi capabili să îi ajute să îşi descopere propriul potenţial şi să îl şi dezvolte. Noi suntem ăia mari şi responsabili, care îi fac şi pe ei să fie peste ceva ani nişte unii mari, frumoşi şi reuşiţi.

Dar cum facem să îi înţelegem cât mai clar şi corect cu putinţă? Cum facem să nu ne lăsăm conduşi de propriul subiectivism şi să nu acţionăm asupra copiilor noştri influenţaţi de propriile noastre dorinţe şi nu de ale lor?

Ei bine, aici astrologia intervine cu o armă numai bună de folosit. Astrogramele. Astrogramele descifrează perfect mesajele care stau la baza potenţialului copiilor noştri. Din astrogramele lor natale, dar şi din sinastriile care dezvăluie tipul de relaţie dintre noi, ca şi părinţi, şi ei, ca şi copii ai noştri, aflăm ce anume le insuflă copiilor noştri sentimente de protecţie şi iubire, în ce mod interacţionează ei cu lumea înconjurătoare, care le sunt fricile, dar şi dorinţele, care e calea cea mai uşoară şi eficientă pentru ei de a învăţa, care sunt domeniile lor de succes şi care sunt adevăratele lor talente şi… un aspect extrem de important, în ce măsură putem interacţiona noi, ca şi părinţi, cu drumul lor spre împlinire, în cel mai eficient mod posibil.

Astrogramele sunt pentru noi toţi acele hărţi magice unde toate secretele cheie despre călătoriile noastre şi ale piticilor noştri sunt dezvăluite. Astrogramele ne ajută pe noi să fim ghizii lor în viaţă, să le luminăm cărarea pe care o au de parcurs şi să facem ca această cărare a lor să fie întocmai cea care rezonează cu sufletul lor.

Studiind aceste astrograme, înţelegem mult mai bine sentimentele şi reacţiile copiilor noştri, dar şi cum, încă din primii lor ani de viaţă, putem începe împreună să construim o viaţă frumoasă, armonioasă şi plină de satisfacţii.

Descoperind din timp toate aceste informaţii preţioase, alegerile înţelepte în viaţa copiilor noştri vor trage după ele numai şi numai succes, iubire şi împlinire.

Lasă un răspuns