Evoluţie

În spatele numelui Vorbenergy stă un om cu doi ochi şi-o inimă, exact ca tine… un om care a trecut prin aceleaşi greutăţi prin care trecem toţi de-a lungul vremii, dar care a aflat şi cum să punem acestor greutăţi capăt cu bine… şi cum să mergem mai departe înspre şi mai bine.

Prin cunoaştere de sine, prin echilibrare şi orientare a gândirii către realizare… atât materială, cât şi sentimentală.

Omul ăsta sunt eu, iar… Vorbenergy s-a născut pentru ca şi tu să te cunoşti aşa cum nu-ţi imaginai vreodată că ai putea fi. Pentru ca şi tu să cunoşti relaţiile în care te afli, dezvăluindu-ţi scopurile întâlnirilor “întâmplătoare” din viaţa ta. Pentru ca şi tu să te pui în mişcare, să te dezvolţi, să-ţi îndeplineşti dorinţele şi să-ţi împlineşti visele.

Eu am adunat câte puțin din tot ce mi-a răspuns mie la întrebări de-a lungul vieții și am creat… ședințele de echilibrare Vorb(e-)energ(ie)y.

Pe scurt, ele pot fi ședințe simple, în care, cum îmi place mie să spun, dăm perdeaua jos de la geam, o băgăm la spălat, programul de albe cu temperatură mare, apoi o întindem înapoi imaculată, numai bună pentru un nou răsărit de soare. Această curățire energetică poate viza propria persoană, locuința, animăluțele dragi și tot ceea ce are, practic, o siluetă energetică în viața noastră.

Pe… lung, ne întindem puțin, pe lângă echilibrarea energetică, și pe partea ceva mai concretă de cunoaștere de sine. Cu datele nașterii (data, ora și localitatea), putem afla împreună care e constituția minții tale, ce scop ți-ai ales în viața de-acum, ce menire ai, slăbiciuni ale egoului, predispoziții de îmbolnăvire, ce calități de înflorit, ce defecte de suprimat, lecții karmice, partenerul de viață, de ce v-ați întâlnit, de ce încă nu și multe alte lucruri extrem de interesante şi, mai ales, utile în dezvoltarea ta.

* Ședințele mele de echilibrare se petrec de la distanță.
* Ședința simplă de echilibrare costă 140 de lei.
* Ședința complexă, de echilibrare și cunoaștere de sine, costă 190 de lei.
* În cazul unui pachet de 5 ședințe, se vor achita odată, înaintea primei ședinței, doar 4, și anume 560 de lei în loc de 700 de lei, în cazul ședințelor simple, respectiv 760 de lei în loc de 950 de lei, în cazul ședințelor complexe.

Te-aştept cu drag şi cu mult chef de îndrumare!

Nume şi Prenume

Adresă de e-mail

Telefon

Adresă

Ce întrebări legate de echilibrare și ședințe ai pentru mine?

Optez pentru

P.S.: Găseşti testimonii pe-aici.

Comments are closed.