Despre Vorbenergy şi vindecarea la distanţă

Citesc peste tot articole fel de fel despre vindecarea la distanţă. Care în ceaţă, care să ia minţile, care cu nişte preţuri de-ţi învârt ochii în cap… şi totuşi niciunul scurt pe doi. Clar şi concis. Încerc eu.

Din punctul meu de vedere, vindecarea la distanţă este, de fapt… un reglaj. E un fel de… geometrie a sistemului de direcţie la maşini. Reglajul unghiurilor propriilor noastre roţi, pentru ca mişcarea să fie întotdeauna în parametri normali. Însă spre deosebire de maşini, care trebuie duse la service pentru a regla geometria roţilor, vindecarea corpului se poate face şi de la distanţă. De la orice distanţă. De la cer la pământ. Energia şi informaţia ei călătoresc instantaneu oriunde şi de oriunde ar fi. Ce se vindecă? Orice. Spirit, emoţie, mental şi fizic. Totul.

Cred că este clar pentru toate lumea că sufletele sunt legate între ele. Prin gânduri şi, automat, prin energie. Undele creierului dintre persoanele legate sufleteşte devin aproape identice în momentul trimiterii energiei, ele implementându-se în secunde la destinaţie.

În jurul anilor 2000 s-a făcut un experiment interesant pentru a demonstra puterea vindecării la distanţă. Au fost aleşi mai mulţi vindecători, de diferite credinţe, care au lucrat cu pacienţi bolnavi de SIDA în stadiu terminal. Vindecătorii nu şi-au văzut pacienţii niciodată altfel decât în fotografii. Fiecare vindecător a lucrat cu un pacient o oră pe zi, timp de o săptămână, după care fiecare pacient a fost predat următorului vindecător, până când toţi bolnavii au fost trataţi de către toţi vindecătorii. Au urmărit astfel eliminarea posibilelor diferenţe între puterile vindecătorilor. După sfârşitul acestui experiment, pacienţii care fuseseră trataţi strict medicamentos au decedat. Pacienţii trataţi energetic au supravieţuit. Ba mai mult, s-au simţit mult mai bine în urma tratamentului energetic aplicat.

Vindecarea la distanţă are efecte considerabile. Pe testatelea. Undeva la 99% din vindecător se contopeşte cu undele pacientului, lăsându-şi 1% pentru coordonarea procesului de vindecare, pentru intermedierea între pacient şi cer, pentru culoarul de lumină şi energie vindecătoare.

Emoţiile afectează clar orice secundă din viaţa noastră. Emoţiile negative precum teama sau lipsa iubirii sunt de vibraţie joasă, pe când emoţiile pozitive sunt de vibraţie înaltă. Gândurile noastre sunt încărcate de aceste emoţii, negative sau pozitive. Cu cât sunt mai puternice emoţiile, cu atât este mai mare impactul asupra gândurilor noastre şi, automat, asupra câmpului nostru energetic.

Din ce în ce mai des gândesc că, dacă oamenii ar fi deschişi să înveţe această tehnică de vindecare a emoţiilor şi şi-ar uni puterile, bolile ar dispărea şi pacea ar redeveni stăpână peste tot. Chiar văzusem de curând un film în care fiul unui pastor era pe masa de operaţie în stare critică. Pastorul şi soţia lui au telefonat tuturor oamenilor pe care îi ştiau credincioşi în puterile proprii cu ajutorul lui Dumnezeu şi i-au rugat pe toţi să se concentreze asupra fiului lor în următoarea perioadă, pentru a-l încărca cu energia lor. Fiul a supravieţuit miraculos, povestind ulterior călătoria lui în moartea clinică, întâlnirea cu îngerii şi mesajele acestora. Ştiu că este doar un film, însă aşa se întâmplă şi în viaţa reală. Ba poate chiar mai mult decât atât. Pe încercate. Repet. Tot ce zic zic din propria experienţă.

Medicina asta alternativă, energetică, vibraţiile astea tămăduitoare cu care ne înconjurăm, puterea iubirii şi compasiunii… astea formează baza vindecării în general, nu doar a celei la distanţă. Toate colţurile lumii susţin credinţa în energia vindecătoare. Indienii, tibetanii, şamanii şi mulţi alţii. Toţi în felul lor specific au zis, mai devreme sau mai târziu, că suntem înconjuraţi de un câmp energetic de lumină care este influenţat atât în beneficiul, cât şi în dezavantajul nostru şi al sănătăţii noastre, fizice şi emoţionale.

Cu toţii suntem făcuţi din aceeaşi materie. Pe lângă faptul că suntem interconectaţi energetic, cu toţii avem acces la cunoaşterea adevăratului cer, la cunoaşterea intuiţiei, la cunoaşterea formei de energie cu care am fost înzestraţi, ceea ce înseamnă că toţi avem capacităţi de vindecare. Cunoaştere, intuiţie, credinţă, rugăciune şi intenţie. Şi iubire. Ele vindecă.

În zonele sănătoase ale corpului, fie el fizic, fie emoţional, culorile şi formele au o anumită coerenţă, o lumină proprie puternică, pe când în zonele afectate, fluxul acestora este întrerupt. Vindecătorul îşi utilizează mâinile şi propriul corp energetic pentru a netezi şi pentru a repara blocajele astea energetice care afectează negativ psihicul, dar şi organismul.

Blocajele energetice arată atât afecţiuni existente, cât şi pe-alea în curs de formare. Contează enorm ca pacientul să conştientizeze ce se întâmplă cu energia lui şi să participe activ la propria vindecare, nu neapărat în momentul în care vindecătorul lucrează, ci mai ales în viaţa sa de zi cu zi. Atunci când oamenii participă activ, zi de zi, la propria lor vindecare, modificările sunt miraculoase am putea spune. De neimaginat. Se observă în tot. În noi, în jur, în activităţi, în sentimente, în relaţii, în corp. În tot. Puterea şi credinţa cresc. Cresc atât de mult încât ne convingem tot mai mulţi şi observăm că avem capacitatea de a ne vindeca singuri.

Eu acum trăiesc viaţa atât de conştient… încât sesizez imediat în propriul meu comportament dacă manifest ceva ce-mi aparţine sau dacă e pur şi simplu o emoţie preluată din jurul meu şi mă afectează practic. Şi asta este o chestiune de observare şi de vindecare în doar câteva secunde.

Această tematică a vindecării energetice a fost considerată misterioasă, a fost pitită în spatele unui văl plin de secrete şi ritualuri. A venit vremea, se pare, să ridicăm cortinele şi să ne dăm seama cam cât de natural este totul, de fapt, cam cât de firesc şi simplu. Gândurile, intenţiile şi sentimentele noastre sunt nişte fenomene energetice. Fără limite. Nu există limite. Există doar un “acasă” infinit şi mângâietor. O lume ideală pentru mine este o lume în care toţi avem gânduri şi intenţii pozitive. Şi este posibilă, dacă învăţăm cu toţii despre ce zace în adâncul nostru, de fapt. Pa, războaie! Pa, crime! Pa, întuneric! Vorba aia, raiul pe pământ. Aşa ne-a fost dat. Şi se poate.

Tot mai mulţi oameni au început să conştientizeze conexiunea dintre noi toţi, însă încă mai umbreşte ici, colo teama de ridicol cred. Încă mai avem ceva, ceva de lucru cu noi. Trebuie să reţinem clar şi categoric însă că orice problemă de sănătate, emoţională sau fizică, este, de fapt, o problemă de energie. Iar pentru energie există o singură sursă… la care absolut toţi avem acces. Cerul. Natura. Pământul. Dumnezeu.

Problemele sufleteşti sunt sursa tuturor problemelor pe care le avem în viaţă, fie ele fizice, fie psihice. Întâmplările dureroase distrug ADN-ul, pe când întâmplările fericite îl însănătoşesc efectiv. Durerile şi bolile cronice ale copiilor pot fi cauzate chiar de anxietatea părinţilor. Cu toţii experimentăm în viaţă momente de furie, de frică, de tristeţe, de confuzie, de vină, de disperare, de neîncredere… şi cum am putea oare să trăim cu aşa ceva în noi fără să avem de suferit fizic? Nicicum. Plătim pentru ele. Cu propria sănătate, cu relaţiile noastre, cu propria noastră viaţă. De aceea este extrem de important ca, pe lângă vindecarea propriu zisă în lucrul cu vindecătorul, să participăm şi ca pacienţi la vindecare, prin lucrul personal la eliminarea surselor acestor probleme din viaţa de zi cu zi. Pentru că vindecând doar manifestările, însă păstrând sursa, problemele se pot întoarce oricând, ba chiar înzecite. Vindecarea şi nu reprimarea este cheia.

Relaţia cu Dumnezeu, cel care este, de fapt, sursa directă a acestei energii despre care vorbim, este totul. Legătura noastră cu divinitatea şi energia ei este esenţială. Este primul pas din zi şi ultimul din seară.

Cum am mai descris şi în alte 2 articole (‘Theta healing’ mai pe româneşte şi Întâlneşte-te cu mine ca să te cunoşti!), puterea noastră de vindecare a… orice este chiar în noi. Când conştientizăm că suntem bucăţi din Dumnezeu, conştientizăm şi că viaţa noastră este, de fapt,mult mai complexă şi mai frumoasă de cât ne-am fi putut imagina vreodată până acum.

Lasă un răspuns