Dacă alegi să iubeşti o femeie trezită…

Dacă alegi să iubeşti o femeie trezită, e nevoie să înţelegi că intri într-un teritoriu nou, profund şi provocator. Nu poţi să rămâi adormit. Fiecare parte din sufletul tău se va trezi. Nu doar organele sexuale, ci şi inima.

Sincer, dacă preferi o viaţă normală, stai cu o femeie normală. Dacă vrei o viaţă domestică, caută o femeie care a permis să fie domesticită. Stai cu femeia domestică, cea care nu a plonjat în sălbăticia oceanului sacru al feminităţii. Este confortabil să iubeşti o femeie care nu şi-a activat puterea interioară sacră. Pentru că nu îţi va apăsa butoanele. Nu te va provoca. Nu te va forţa să devii sinele tău cel mai înalt. Nu va trezi părţile uitate şi amorţite ale spiritului tău, care tânjeşte să-ţi aducă aminte că viaţa înseamnă mai mult decât ceea ce se vede. Nu va privi în ochii tăi obosiţi şi nu îţi va trimite fulgerul adevărului prin corp, zdruncinându-te şi trezind dorinţa de mult uitată pentru dragostea adevărată din tine. O femeie netrezită îţi va putea satisface şi alina egoul, inima şi corpul. Va merge tăcută lângă tine şi te va face să te simţi dorit, responsabil, ca şi cum tu îndeplineşti rolul tău principal. Dacă asta este suficient pentru tine atunci acceptă. Iubeşte-o cu toată inima, rămâne-i credincios şi mulţumeşte-i zilnic pentru darul prezenţei ei blânde şi neameninţătoare în viaţa ta.

Ce înseamnă a iubi o femeie trezită? Dacă prima nu este suficientă pentru tine şi dacă tânjeşti după celălalt tip de femeie, cea sălbatică, atunci fii conştient că eşti în vârtejul transformării sufletului tău. Fii conştient că faci o alegere serioasă, cu consecinţe karmice. Dacă alegi să pătrunzi în aura şi corpul unei femei al cărui foc spiritual explodează, înseamnă că accepţi nevoia unui anumit nivel de pericol şi de risc ca să creşti. Odată ce începi să iubeşti o astfel de femeie, trebuie să accepţi responsabilitatea totală pentru schimbările de viaţă care vor decurge de aici. Viaţa ta nu va mai fi confortabilă. Viaţa ta nu îţi va permite să stai blocat în rutină şi în tipare vechi. Viaţa ta te va conduce înspre o aromă nouă. Vei fi aprins de prezenţa feminităţii sălbatice care va începe să trimită şocuri electrice de lumina spirituală în toate chakrele tale, acordându-te cu chemarea divinului.

Intimitatea cu o femeie trezită? A alege să fii intim sexual şi romantic cu o femeie trezită cere curaj din partea masculinului. Curajul de a păşi în necunoscut. Dar îţi va aduce recompense dincolo de înţelegerea minţii. Te va duce în lumi nedescoperite, pline de mister şi magie. Te va conduce, ameţit de iubire, în pădurile sălbatice ale extazului senzual.
Îţi va arăta cerurile sacre pline de stele, astfel încât vei începe să te întrebi dacă trăieşti pe aceeaşi planetă pe care te-ai născut. Te va deschide atât de mult, încât inima ta neînfricată şi pasională aproape că va înnebuni de dor. Vei vrea să o consumi şi să o penetrezi la fiecare nivel, astfel încât esenţa ta masculină să consume şi să penetreze lumea, iluminând universul cu devotamentul dragostei din inima ta. Te va vedea cum nu ai fost văzut niciodată. Va avea încredere în tine. Te va aprecia. Va aprecia eforturile tale de a o face fericită. Va valoriza tot ceea ce faci şi tot ceea ce eşti. Nu va fugi de întunericul tău, pentru că întunericul nu o sperie. Te va îmbrăţişa, te va săruta, te va mângâia şi te va iubi pentru a te reda vieţii. Va spune cuvinte pe care sufletul tău le înţelege. Nu te va pedepsi pentru greşelile tale.

Este un risc incredibil să iubeşti o femeie trezită, pentru că, dintr-o dată, nu va mai fi loc ca să te ascunzi. Ea vede totul, de aceea te poate iubi cu o profunzime şi o prezenţă după care inima şi corpul tău au tânjit atât de mult şi atât de profund… încât te vei întreba dacă ai fost în viaţă în tot timpul ăsta în care ai fost departe de ea. A iubi o femeie în felul ăsta este o alegere: alegerea de a trăi cu sufletul în flăcări.

Viaţa ta nu va mai fi la fel din momentul în care ai invitat energia ei înăuntrul tău. Asumă-ţi acest risc sau păşeşte înapoi, stai cu o femeie normală şi acceptă o viaţă mai sigură, mai confortabilă şi mai calmă. Doar asigură-te că, atunci când alegi ultima variantă, nu-ţi petreci restul vieţii uitându-te mereu peste umăr, tânjind să mai vezi încă o dată misterul feminin care acum a dispărut. Pentru că ea va fi deja plecată… întorcându-se în stelele, galaxiile îndepărtate şi în raiul din care a venit.

Sursa: moonsister.ro

Lasă un răspuns