Ce prezic cărțile de tarot în funcție de zodia ta?

BerbecMagicianul

Magicianul este reprezentantul înțelepciunii. El amintește Berbecului că succesul lui depinde de cât de multe face pentru a-l dobândi, de cât de mare îi este voința. Berbecul este îndemnat ca în perioada următoare să dea mai multă atenție propriilor gânduri, propriilor capacități, să nu se lase copleșit de eventualele piedici și neplăceri apărute pe drumul său, pentru că și ele fac parte din atingerea scopurilor sale.

În plan profesional, urmează o perioadă în care bine-ar fi ca Berbecul să se axeze exclusiv pe propriile puteri și pe propriile talente pentru a obține fie o avansare, fie o mărire de salariu, fie chiar pornirea cu succes a unei noi afaceri.

În plan sentimental, Magicianul se traduce printr-o puternică implicare în relația care deja există sau în posibila relație care se arată în perioada următoare. Berbecul lasă la o parte grijile și fricile și dă înainte cu putere. Urmează o perioadă de armonie și plăcere, însă mare atenție la abuzuri și excese.

TaurVI de monede

Cartea reprezintă prosperitatea. Urmează o perioadă de reorganizare, o reorganizare care înflorește și fructifică activitatea Taurului. Acesta trebuie însă să fie atent la ceea ce investește în activitatea lui, pentru că ceea ce dă este ceea ce va primi înapoi. Ură dai, ură primești. Dai iubire, iubire vine la schimb. Și tot așa. Ideea de bază acum este dinamismul. Lucrurile trebuie să fie lăsate libere. Să se miște, să plece, să se întoarcă, să creeze și să ajute.

În plan profesional, atmosfera este relaxată, pentru că urmează o perioadă în care Taurul se poate bucura, în sfârșit, de rezultatele muncii sale din ultimul timp. Apar promovări poate sau noi colaborări care duc către un real succes. Acum apar soluții și idei de peste tot. Taurul ajută și este ajutat la rândul sau.

În plan sentimental, este vorba tot despre sprijin. Taurul devine mai tolerant în ceea ce privește partenerul și relația în care se află sau, în cazul în care nu se află încă într-o relație, devine mai tolerant în ceea ce privește alegerile lui pentru o viitoare relație. Se bucură de succes și are alături persoanele potrivite cu care să o facă.

GemeniIX de spade

Cartea reprezintă gândirea și comunicarea. Vorbim, mai exact, despre un atașament bolnăvicios, care intervine distructiv în buna funcționare a relațiilor în care cei din Gemeni sunt implicați. Mai vorbim aici și despre tendința de a afișa un comportament duplicitar. În perioada următoare, Gemenii una spun și alta fac. Este cartea îngrijorării, a haosului, a gândurilor, a temerilor și-a curiozităților de toate felurile. Toate pot fi rezultatul unei conștiințe încărcate.

În plan profesional, urmează o perioadă dificilă, de descurajare, de pesimism și de insomnii cauzate de problemele de la serviciu. Acestea pot avea ca sursă teama de eșec sau teama de a fi descoperite greșeli sau chiar ilegalități făcute la locul de muncă. Mai putem vorbi și de pierderea locului de muncă sau de urmările unor decizii greșite luate în ceea ce privește afacerea personală a Gemenilor.

În plan sentimental, intervine teama de a pierde pe cineva drag. Gemenii traversează în perioada imediat următoare temeri apăsătoare în ceea ce privește abandonul. Ei sunt chinuiți de fel și fel de gânduri, de teroarea singurătății, de gelozie, de senzația că sunt dați la o parte și ignorați de cei dragi, fie că aceste gânduri și senzații sunt alimentate de realitate, fie că nu.

RacVI de spade

Racul este atras de lucruri ieșite din comun, care stârnesc reacții ieșite din comun și care uimesc. El este tentat în perioada următoare să se avânte cu capul înainte în nou, în necunoscut, dincolo de orice limite standard. Nu ține cont nici de ce spun prietenii, nici de ce spune societatea, nu are rețineri și nici frici. Zice direct tot ceea ce gândește și face în prima secundă tot ceea ce-i vine în minte.

În plan profesional, urmează o perioadă de necunoscut. Fie Racul renunțăla un loc actual de muncă pentru un altul, fie renunță la meseria pe care o are în momentul de față pentru o alta cu totul diferită. Oricum ar fi, urmează altceva, un pas nou, un oraș nou poate sau, de ce nu, o nouă țară. Gândurile și sentimentele care-l încearcă sunt un amestec de siguranță cu nesiguranță, pentru că, pe de o parte, ar prefera să rămână ancorat totuși în cunoscut, însă noul îl atrage în egală măsură și îl determină să meargă înainte.

În plan sentimental, Racul renunță fie la o relație în favoarea alteia, fie la anumite convingeri careau ajuns să-i fie piedici în favoarea unora noi, care să-l poarte pe un drum mai bun. El experimentează în perioada următoare chestii interesante, uneori chiar șocante, de la propuneri sexuale de la persoane de același sex, până la propuneri de căsătorie de la persoane cunoscute, pe care până acum nu le-ar fi privit ca pe un partener de viață.

LeuIV de cupe

Cartea aduce cu ea tulburări în plan sentimental, o mare parte dintre ele fiind cauzate de presiunile impuse de legi, reguli sau chiar de familia din care Leul face parte. Intervine nostalgia, intuiția este extrem de ascuțită și tulburătoare, în același timp, atât de tulburătoare că parcă Leului nici nu-i mai vine s-o asculte. Este tentantă acum viața de poveste, imaginată, departe fiind ea de realitate, însă Leul trebuie să înțeleagă că realitatea există și ea și că fuga de ea nu rezolvă situația.

În plan profesional, urmează o perioadă lipsită de motivație. Pot interveni fel și fel de situații supărătoare la locul de muncă, care conduc cu ușurință la accese de furie. Leul suferă din cauza blocajelor cărora le-a permis chiar el să existe în interiorul său de-a lungul timpului până acum. El conștientizează, în sfârșit, o oarecare plafonare în ceea ce privește locul de muncă, la care se adaugă asprimea cu care este criticat de către superiori. Nu sunt indicate deciziile impulsive, pentru că ele pot duce la omiterea soluțiilor potrivite.

În plan sentimental, Leul este mofturos, supărat și refuză categoric orice fel de relaționare. Mintea lui este traversată de multe gânduri întunecate și este condusă de o puternică încăpățânare. Cartea însă îl sfătuiește să iasă puțin în afara cercului personal și să privească totul cu ceva mai multă detașare, pentru că lucrurile nu sunt atât de sumbre cum le vede el.

FecioarăDiavolul

Fecioara este cuprinsă de o dorință excesivă de afirmare. Această dorință poate da cu ușurință în agresivitate. Este o perioadă în care empatia nu încape în discuție, pentru că Fecioara este dedicată în totalitate propriei persoane și propriilor sale nevoi. Comportamentul ăsta îi aduce probleme nenumărate cu persoanele dragi.

În plan profesional, urmează tentații riscante. Ele promit bani cu sacul, însă banii ăștia nu pot fi făcuți pe căi legale. Mai poate fi vorba despre țepe, fie că Fecioara are parte de ele, fie că Fecioara e cea care le dă altora. La serviciu apar decizii de luat împotriva voinței proprii sau împotriva principiilor proprii. Pot apărea evenimente care pun în pericol veniturile sau chiar și libertatea. Tentațiile sunt mari, însă necesită o la fel de mare atenție.

În plan sentimental, cartea aduce tot tentații. Urmează o perioadă plină de senzații tari, pline de pasiune, însă toate sunt doar amăgiri care conduc la dezastre, dacă nu sunt gestionate și tratate cu atenție. Apar tentații către aventuri de scurtă durată care pot ajunge cu ușurință să distrugă relația cu partenerul de viață.

BalanțăV de bâte

Urmează o perioadă în care Balanța trebuie să distingă situațiile în care e nevoie să acționeze cu forță de situațiile în care trebuie să acționeze cu dulceață și tandrețe. Trebuie, de asemenea, să facă și diferența între ceea ce-și dorește și ceea ce îi este necesar cu adevărat. Este o perioadă a autocontrolului, a instinctelor și a discernământului.

În plan profesional, Balanței i se arată în cale câteva provocări semnificative. În aparență, ea se sperie crezând că nu are capacitatea necesară să facă față, însă este vorba doar de situații care se încadrează în armele pe care Balanța le deține. Poate fi vorba despre un nou domeniu sau doar despre un control sau o testare la care este supusă. Orice ar fi, ține de abilitățile ei de a comunica și de a gestiona relațiile și interacțiunile interumane. Chiar dacă acum se descoperă câteva greșeli sau se simte cumva jignită de cei din jur, diplomația e cea care o va scoate din conflicte, nu atitudinea ofensivă.

În plan sentimental, urmează o perioadă de conflicte între Balanță și partenerul de viață, conflicte care scot la suprafață o relație gălăgioasă, agresivă, din care mai mereu ies scântei. Vorbim despre o relație al cărei motor este chiar conflictul. Putem vorbi însă și despre o încercare mai grea peste care Balanța și partenerul de viață reușesc să treacă, ce-i drept ca printr-o furtună puternică. Unul dintre parteneri este posibil să amplifice conflictul din pricina pretendenților prea mulți cu care se înconjoară.

ScorpionRegele de spade

Scorpionul traversează o perioadă de contradicții. Pe de o parte, este energic și dornic de nou, pe de altă parte, este cuprins de tradiționalism și condus de obișnuință. În interiorul lui se dă o luptă aproape imposibilă. Poate fi vorba, de asemenea, despre conflictul cu altcineva, conflict în care el pare a fi cel care pierde.

În plan profesional, este vorba despre o perioadă de permisivitate, Scorpionul ieșind la masă cu cartea flexibilității. Alege să comunice inteligent și să negocieze cu cele mai bune arme ale sale. Urmează o perioadă plină de succes și de rezultate favorabile. Are tact și dispune de o extraordinară capacitate de a negocia. Trebuie să aibă însă grijă să nu exagereze, pentru că tentația de a fi viclean pentru a câștiga și mai mult este mare, însă asta este o armă cu două tăișuri, care, la final, se poate dovedi devastatoare pentru el.

În plan sentimental, urmează o perioadă de clarificare. Scorpionul rezolvă conflictele din cadrul relației lui pe gânditelea, nu pe simțitelea, iar asta poate aduce o răcire a relației respective. Rațiunea este, într-adevăr, o cale bună de a rezolva lucrurile, însă nu și când vine vorba despre iubire și familie. Acolo trebuie adăugată și ceva pasiune.

SăgetătorII de cupe

Săgetătorul, pe cât este el de dinamic, în perioada următoare este dominat de o puternică dorință de a-și întemeia o familie, de a se așeza la casa lui, de a prinde rădăcini într-un loc anume sau, cel puțin, într-un cadru stabil anume, fie el și unul mobil. Dorința asta nu-i vine neapărat din suflet, ci mai degrabă din instinct, pentru că așa vede el firescul lucrurilor.

În plan profesional, Săgetătorul este norocosul “posesor” al unui mediu de lucru plăcut. Colegii sunt prietenoși, șefii sunt pe placul lui, banii vin și ei pe măsură. Posibil să fie vorba și de o nouă oportunitate, de un nou loc de muncă sau chiar de o afacere proprie, care debutează cu succes, cu căldura și prietenia colaboratorilor și a colegilor. Lucrurile merg de minune și orice probleme intervin sunt rezolvate cu ușurință.

În plan sentimental, urmează o perioadă plină de căldură, de pasiune și de plăcerea venită din flirt și din relații intime cu scântei. Cartea reprezintă perioada de început a relațiilor, când partenerii încă se cunosc și se bucură de descoperirile pe care le fac, de flacăra aia de început. Chiar dacă relația durează de mai multă vreme, totul se traduce printr-o revigorare sau printr-o împăcare după o perioadă de conflict.

CapricornAs de spade

Capricornul își clarifică multe în perioada următoare. Reușește să vadă lucrurile în ansamblu, iar asta îl ajută în deciziile pe care le are de luat. De data asta, nu se mai pierde în amănunte nesemnificative. Decide să schimbe ceea ce e de schimbat fără frică, rezolvă ceea ce e de rezolvat fără remușcări.

În plan profesional, cartea reprezintă capacitatea Capricornului de a decide odată ce e de făcut. Reușește acum să fie clar, hotărât și sigur pe el. Reușește să rezolve acum o situație care părea blocată pe veci. Poate fi vorba despre o experiență prin care trece pentru a alunga tot ceea ce împiedică o situație să aibă loc.

În plan sentimental, este vorba despre o perioadă care îl scoate din impas. Urmează să se lămurească niște stări conflictuale care zac de multă vreme în viața Capricornului. El are, în sfârșit, curaj să discute față în față cu partenerul despre problemele și nemulțumirile pe care le are, reușind astfel să încheie lanțul de certuri din ultima vreme.

VărsătorMarea preoteasă

O perioadă de facere și desfacere urmează pentru Vărsător. O perioadă în care intuiția este șefa, în care forțele subconștientului sunt cele care acționează, în care emoțiile sunt date la maximum, în care capacitatea Vărsătorului de a intui este ascuțită. Este o perioadă în care Vărsătorul trebuie să profite de abilitățile sensibile pe care le are pentru a discerne.

În plan profesional, el se bucură de atenție și de deschidere, reușește să ia decizii valoroase pentru el și pentru cariera lui. Se implică în tot ceea ce face și reușește să aibă rezultate pe măsură. Trebuie însă să aibă grijă la exagerări, pentru că ele pot duce la probleme de sănătate.

În plan sentimental, Vărsătorul simte și resimte o conexiune invizibilă, dar clar existentă între el și un potențial partener, dacă nu chiar între el și unul deja existent în viața lui. Este o perioadă în care relația sufletului lui se stabilizează, însă doar dacă reușește să-și asculte cu atenție intuiția și dacă ia astfel deciziile potrivite lui.

PeștiRoata norocului

Se anunță schimbări. Peștii au două variante. Fie merg înainte cu neputința, fie dau dovadă de maturitate și aleg schimbarea, forțându-se să facă ceva pentru a-și schimba viața în mai bine. Ei trebuie să accepte destinul care se-arată în calea lor fără să se teamă, fără să piardă vremea șovăind, pentru că temându-se nu fac nimic altceva decât să-și îngreuneze evoluția.

În plan profesional, urmează o perioadă în care Peștii trebuie să depună ceva efort pentru o îmbunătățire a situației lor financiare. În funcție de ceea ce ei fac vin și rezultatele. Acestea pot fi, așadar, fie pierderi, fie câștiguri. Totul depinde de decizia lor în ceea ce privește purtarea propriei lor vieți în propriile lor mâini.

În plan personal, Peștii sunt forțați să accepte realitatea, să se înfigă bine cu picioarele în ea și să se pregătească pentru schimbările care urmează. Sunt implicați sau urmează să se implice în relații pline de tensiune și de situații neprevăzute, cărora trebuie să fie gata să le facă față. Toate acestea au loc pentru avansare, pentru evoluție. Dacă Peștii se împotrivesc, riscă să-și petreacă timp bun de acum înainte schimbând des partenerii de viață.

Lasă un răspuns