Ce ne aduce perioada următoare în funcție de zodie?

Berbec – Te-ai plictisit. Nimic din viața ta de până acum nu te mai satisface și simți nevoia de ceva nou. De aceea te retragi în “culise”. Urmează o perioadă a ta cu tine, în care visele se desfășoară mai mult decât realitatea, o perioadă în care cele mai ascunse dorințe ale tale își fac apariția puternic în mintea ta, pentru a le transforma, într-un viitor apropiat, în realitate. Este pasul făcut chiar înainte de a-ți descoperi adevăratul scop în viață. Posibil să urmeze o schimbare de loc de muncă sau chiar o nouă afacere. Profită de zilele care urmează și analizează în detaliu ce din viața ta îți mai este de folos și ce nu, ce perspective de viitor ai și alege cu curaj, este vorba despre viitorul tău!

Taur – Noul se întinde în calea ta. În sfârșit, ceea ce ai visat de-o viață pare să prindă formă. Firea ta idealistă, adesea judecată de ceilalți, primește acum rezultatele mult dorite. Nu degeaba ai crezut mereu într-o lume mai bună, în romantismul din oameni, în puterea naturii. Toate s-au unit și îți desenează în cale oportunitatea perfectă pentru tine acum. Primești vești de la oameni importanți, vești care vizează un plan de schimbare, ceva de viitor, ceva care îți va aduce cele mult visate. Creativitatea de care ai dat mereu dovadă acum se materializează. Vin și banii, deși nu ei sunt acum prioritatea ta.

Gemeni – Deși îndoiala încă pare să-ți curgă prin vene, intuiția dobândită de-a lungul timpului pare să treacă pe primul loc. Mai durează puțin până să începi să te bucuri de ea și s-o folosești, pentru că rămâi pentru încă o perioadă în starea ta de stagnare, însă se apropie și alte timpuri. Nu poți schimba lumea într-o secundă, dar asta nu trebuie să te descurajeze și nici să te facă să te învinovățești tu și pentru ceilalți. Poți însă să îți schimbi chiar tu concepțiile și să încetezi să îi mai lași pe ceilalți să se folosească de tine. Vei vedea apoi cu totul și cu totul altfel lucrurile și îți vei da seama că, cu răbdare, vei reuși tot ceea ce îți propui.

Rac – Urmează o perioadă în care parcă îți sunt servite toate cele necesare la mână. Este însă esențial să și reușești să folosești cum trebuie toate cele primite. Dacă nu-ți stabilești cu exactitate planurile și țintele, degeaba ai în jur sprijinul necesar. Ai nevoie de ceva mai multă siguranță în tine, de gânduri ceva mai concrete și de… puțină magie pentru a-ți crea propriul destin. Trebuie să ai totuși atenție mărită la cei din jurul tău, pentru că nu toți sunt de încredere, așa cum tu îi consideri, oricât de apropiați ar fi. Trebuie să depui efort, pentru ca lucrurile să meargă așa cum îți dorești. De la sine slabe șanse să se întâmple.

Leu – Se conturează o nouă relație sau o schimbare de casă, în perioada ce vine. Creativitatea ta își face simțită prezența, dai pe-afară de bucurie și îi molipsești și pe cei din jur cu zâmbetul tău și cu buna ta dispoziție. Prinzi totul din mers, intuiția este și ea de partea ta, astfel luând cele mai bune decizii pentru tine și pentru planurile tale. Menține-ți o atenție aparte asupra viselor pe care le ai în perioada următoare, pentru că ți se transmit mesaje extrem de importante. Întâlnești oameni noi, care vor reprezenta fie un ajutor în partea profesională, fie chiar o relație de dragoste.

Fecioară – Te întorci în trecut, în copilărie. Te bucuri de ceva de care, pentru o perioadă, ai uitat și care acum revine în viața ta. Fie reîntâlnești o persoană dragă cu care ai pierdut legătura, fie îți duci la bun sfârșit un plan început demult. Orice ar fi, este cu bucurie și fericire. Ceva frumos din urmă vine să echilibreze starea nu tocmai bună din prezent, iar asta îți dă o speranță, parcă îți dai un restart care te aduce cu gândirea la un nivel optimist iarăși. Crezi din nou că lucrurile pot fi și bune, nu doar nebune.

Balanță – Ai lucrat atât de mult și cu atâta sârguință, că banii nu întârzie să apară. Te bucuri, în sfârșit, de rezultatele materiale ale muncii tale din ultimul timp. Poți chiar încheia contracte noi, poți stabili relații noi care te vor sprijini mult timp de acum înainte în activitatea ta profesională. Nu te limita însă numai la bani, pentru că rezultatele frumoase sunt și dincolo de ei. Ai cunoscut, de-a lungul muncii tale, mulți oameni valoroși, pe care este momentul să îi iei în seamă și ca oameni, nu doar ca mijloc de comerț. Învață să te bucuri de toate și de toți, viața e mai darnică cu tine decât vezi tu acum.

Scorpion – Ceva sau cineva îți pune în pericol cuibul. Poate fi vorba despre locul de muncă sau chiar despre o relație. Urmează o perioadă în care va fi nevoie să te comporți de parcă ai fi o mamă ce-și apără puii. Cineva mai în vârstă te pândește din umbră și îți cam pune bețe-n roate. La serviciu poate fi vorba despre o șefă sau un șef mai aspru, care parcă are o pată fixată pe tine, iar în viața personală poate fi vorba despre cineva care a pus ochii pe partenerul de viață. Toate însă sunt trecătoare, dacă rămâi pe o poziție fermă și, mai ales, cinstită.

Săgetător – O nouă afacere sau o nouă investiție îți poate aduce acum succesul. Lasă la o parte teama de necunoscut și ai încredere în oportunitățile care ți se arată în cale acum. Fie ai posibilitatea să cumperi ceva valoros, fie câștigi sau moștenești ceva. Orice ar fi, vorbim despre o valoare pe termen lung, despre o îmbunătățire semnificativă a situației materiale. Poate fi vorba despre o investiție făcută cu sau prin partenerul de viață. Lipsește-te de îndoieli și mergi înainte!

Capricorn – Ambiția de a reuși în ceea ce ți-ai propus legat de locul tău de muncă crește pe zi ce trece. Nu te lași până nu reușești. Faci tot ce e nevoie, studiezi, călătorești, analizezi piața, dar te și autoinstruiești pentru o poziție de conducere, pentru că tu nu îți dorești doar bani, ci să fii și propriul tău stăpân. În perioada următoare, vei învăța făcând, nu neapărat studiind. Ți se schimbă puțin și viziunea despre dragoste. Începi să dai mai multă importanță detaliilor și îți faci curaj să renunți la ceea ce te dezamăgește.

Vărsător – Te-ai blocat și nu mai știi ce să mai faci să te deblochezi. Și în perioada următoare rămâi cam în aceeași poziție. Este vorba despre un blocaj mental, de niște obsesii la care nu vrei nicicum să renunți. Te autolimitezi și îți sabotezi astfel toate planurile de viitor. Te stăpânește o neputință autoindusă. Nu vezi soluții la situația ta actuală pentru că te încăpățânezi să-ți păstrezi fidelitatea pentru gândirea ta veche. La muncă nu ți-e bine, acasă nu ți-e bine, ți se pare că cei din jur nu te tratează deloc cum trebuie, dar nici nu schimbi momentan ceva pentru ca lucrurile să nu mai stea așa, ba, din contră, insiști să crezi că nu din vina ta s-a ajuns aici și că metodele tale sunt bune, doar cei din jur sunt o problemă.

Pești – Se nasc idei noi din tine, în perioada următoare. Începi noi proiecte sau descoperi activități despre care nu știai că-ți sunt pe plac. Capeți un entuziasm aparte, o energie nouă, atât de necesară planurilor tale. Călătorești în interes propriu, este posibil chiar să schimbi locuința sau locul de muncă. Posibil să demarezi în aceste călătorii noi afaceri, de care până acum ai cam fugit, din teama de eșec sau de teama lumii din jur. Pui pasiune de acum în tot ceea ce faci, fără să mai stai în umbră. Este timpul să ieși în prim plan, pentru că planurile tale de acum îți vor aduce un real succes.

Lasă un răspuns