Care ți-e menirea în funcție de zodie și/sau ascendent?

Berbec
Nu ți-e frică de nimic și de nimeni. Ești un om plin de energie și de vitalitate și iei în coarne cam tot ce prinzi. Îți place să te și cerți, din când în când. Faci orice ca să ajungi acolo unde n-a mai ajuns nimeni, de-asta te prinde de minune poziția liderului. Fie conduci cu ușurință un departament important într-o companie de succes, fie conduci cu ușurință chiar propria ta afacere de succes!

Taur
Tu ești mare… de mic! Nu ți-e frică de muncă și nu ți-e suficient un venit mediu. Îți plac banii și viața frumoasă, îndestulată și vei face tot ceea ce este necesar pentru a avea toate astea și poate și mai mult. Faptul că ești un om mâncăcios și că nu-ți place chiar orice fel de mâncare te face un excelent bucătar, iar talentul tău de a fi exagerat de calculat cu banii te face un bun investitor. Ai putea avea cu ușurință propriul tău restaurant, în care, cu siguranță, bucătăria ar fi chiar pe mâinile tale!

Gemeni
Când vine vorba de comunicare, studiu și investigații, apari și tu. Iubești să dezbați orice, îți plac argumentele, contraargumentele și tot ceea ce ține de cuvinte rostite și analizate. Te prinde meseria de jurnalist, dar nici cea de cercetător sau cea de profesor nu ți-ar pica rău!

Rac
Când ești așa, când altfel. Nici tu nu știi ce stare urmează să ai în următoarea jumătate de oră. Nu există lucruri care să nu-ți placă în viață, există doar momente în care un anumit lucru îți place și momente în care același lucru nu-ți place. Intri ușor în pielea celorlalți, iar asta te face să fii numai bun de un spital sau de orice instituție care are ca cerință de bază empatia.

Leu
Tu poți orice, doar ești cel mai cel dintre cei mai cei, nu? Îți place dinamismul, iubești să-ți faci o mulțime de versiuni pe secundă pentru viitor în mintea ta, ești fidel, ești darnic și oamenii ți-ar fi recunoscători dacă te-ai poziționa într-un domeniu care să le reprezinte lor drepturile și libertățile. Oricum, orice ai face tu e bine, așa că bucură-te de opțiuni!

Fecioară
Critica e asul din mâneca ta. Aplic-o în chestiuni constructive și totul va ieși, dacă nu perfect, sigur cel mai aproape de perfect! Ești un om ordonat, care apreciază o bună organizare și o curățenie făcută cu simțul răspunderii. În ciuda aparentei rigidități, poți lucra în aproape orice domeniu.

Balanță
Tu tinzi, la fel ca și Fecioarele, spre perfecțiune, însă la tine vorbim despre o perfecțiune artistică. Poți deveni imediat omul incomod pentru colegii tăi de muncă, dar doar pentru că le ceri prea mult sau pentru că ei nu-s pe aceeași lungime de undă cu tine. Te organizezi foarte bine și, împreună cu talentul tău într-ale artelor, reușești să ai succes în domeniul muzicii, al lucrului manual și al tuturor activităților care țin de creație.

Scorpion
Tu ești omul misterior, care citește orice și pe oricine, dar care nu poate fi citit la rândul lui la fel de ușor. Știi ce gândesc ceilalți doar dintr-o privire, știi care le sunt până și cele mai ascunse secrete. Îți poți dedica viața cu succes unei activități de terapeut sau chiar de ocultist, dar te-ai descurca la fel de bine și în domeniul vânzărilor.

Săgetător
Pentru că îți place atât de mult să schimbi, să te plimbi, să afli tot ce-i nou, sunt mici șansele să nu reușești în viață folosindu-te de cunoștințele acumulate. Pentru tine nu există “nu pot”, orice obstacol devenind într-o secundă o nouă provocare. Te-ai descurca de minune atât ca jurist, pentru că mintea ta complexă reușește să interpreteze ceea ce alții nici nu știu că există, dar și ca ghid turistic.

Capricorn
Responsabilitatea fără margini de care dai dovadă te poziționează, după cum îți și place la nebunie, în cele mai înalte funcții. Conduci ușor și cel mai bine dintre toți o afacere, un proces, o instituție publică, poate chiar și o țară întreagă. Doar locul tău e în vârf, nu?

Vărsător
Tu ai schimba lumea ieri, dar n-ai cu cine. Nimeni nu e la fel de bun ca tine când vine vorba de a privi în ansamblu problemele societății sau când vine vorba de dezvoltare, fie ea la nivel individual, fie la nivel de comunitate. Tot ce faci, fiecare respirație, fiecare mișcare, toate sunt pentru binele societății, așadar… ne bazăm pe tine în organizarea și dezvoltarea lumii!

Pești
Tu te adaptezi la orice, de la cel mai mic și nesemnificativ post la cel mai mare. Mai greu cu responsabilitățile, pentru că ai tendința să le iei din realitate și să le cam transpui într-un basm, dar reușești, chiar și așa, să-ți duci sarcinile la bun sfârșit. Doar se zice că ești toate zodiile de mai sus într-una singură, corect?

Lasă un răspuns