Binecuvântare. Întreg. Dumnezeu

Scriu acum având ochii în lacrimi. De fericire. Ca un copil bucuros din cale-afară. Pentru că tocmai mi s-a mai răspuns la câteva mici întrebări pe care le ridicasem cerului.

Probabil că unii se întreabă de ce “55”. Ce caută “55” în blogul meu. Şi eu am început să mă întreb acum câţiva ani ce caută “55” în viaţa mea. Atât de des, atât de… peste tot. Ştiri, reclame, numere de telefon, maşini, tot. “55” era şi-n ultimele locuri de pe pământ unde m-aş fi aşteptat să văd cifre.

Eu nu obişnuiesc să caut. Eu obişnuiesc doar să mă întreb şi să aştept respectuos să mi se răspundă. Nu forţez nota. Nu sar calu’. Nu îl trag pe Dumnezeu de mânecă. Nu îl rog mult, mult cu ochi mari şi sfioşi să-mi dea şi mie un indiciu mic, mic măcar. Nu. Îl aştept. Pentru că ştie el mai bine.

Ei bine, dintre toate semnificaţiile din lume… a venit la un moment dat în mâinile mele cea potrivită mie. Cea pe care eu aveam nevoie s-o aflu. A picat aşa, din cer… şi zicea că păşisem pe drumul cel bun. Şi-am continuat. Până acum. Frumos drum. Împlinitor. Satisfăcător. Mângâietor. Plin de lumină şi oameni frumoşi. Doar că acum, de o perioadă, s-au alăturat toţi multiplii de 11 şi 111 posibili. Peste tot. La ceas, pe stâlpi, pe jos, pe bonuri fiscale. Peste tot. Peeeeste tot şi extrem de des. Toţi cu acelaşi veşnic sentiment… că sigur aduc ceva anume cu ei. Şi-am zis la fel, s-aştept ca un copil cuminte ce sunt să suflu-n tort. Dorinţa era pusă deja demult.

Şi, cum orice surpriză e menită să… surprindă, în timp ce vizionam un film uşurel de weekend, a strigat telefonul după mine că are nu ştiu ce articole mişto de citit. Şi, cu un ochi la film, cu unul în ecran, am deschis să văd… ce citim noi sâmbăta asta…?

Păi ce să citim?! Citim cele ce urmează… preluate de pe oficialmedia.com cap-coadă, pentru că n-am putut rata nici măcar un cuvinţel.

P.S.: Lectură plăcută! Şi… să se întâmple la toată lumea!

Semnificaţia lui 11:11. Intrarea într-o nouă dimensiune şi flăcările gemene

Ţi s-a întâmplat şi ţie să vezi numere repetitive? Cu siguranţă te-ai întrebat de ce se întâmplă acest lucru. Când eram copii, aceste stranii sincronicităţi erau stimulent pentru joacă “11:11, pune-ţi o dorinţă!”, dar poate că, undeva acolo, exista un adevăr profund al acestui joc.

Intrarea într-o nouă dimensiune. 11:11 este una dintre cele mai întâlnite sincronicităţi şi, din punct de vedere spiritual, 11 ar fi de fapt un semnal pe care Universul ni-l dă atunci când ne aliniem la ordinea lui. 11:11 este considerat „codul trezirii”. Numărul 11 semnifică răbdarea, spiritualitatea, sensibilitatea, intuiţia, compasiunea şi idealismul. Oamenii care sunt atraşi de numărul 11 şi de această sincronicitate operează la un alt nivel energetic decât majoritatea celorlalţi şi, când doi oameni cu această vibraţie se întâlnesc, energia care se formează între ei este foarte puternică.

Este foarte interesant că mulţi oameni din întreaga lume au început să vadă şi să se conecteze la această sincronicitate, de aceea există şi teoria că omenirea ar intra într-o nouă dimensiune a conştiinţei colective. 11:11 este felul Universului de a ne a atrage atenţia asupra sufletului nostru şi asupra intuiţiei. El serveşte drept alarma care ne arată oportunităţi care nu trebuie ratate în această viaţă. Faptul că vedem mai des această secvenţă numernică înseamnă că Universul încearcă să ne deschidă ochii cu privire la sincronicităţile din jurul nostru. Cel mai adesea observăm această sincronicitate sub forma orei 11:11.

Ţi s-a întâmplat să te gândeşti la cineva şi chiar în acel timp acea persoană să apară? Sau să întâlneşti oameni care să aibă acelaşi nume cu persoana la care te-ai gândit? Sau să dai nas în nas cu cineva care a trecut prin gândurile tale conştiente sau inconştiente? Acestea nu sunt coincidenţe, sunt sincronicităţi. Universul încearcă să ne arate calea, prin mici semne, dar trebuie să fim deschişi ca să le vedem. Sincronicitatea 11:11 poate însemna de asemenea dezvoltarea personală şi trezirea interioară (dezvoltarea capacităţii de a te privi pe tine şi viaţa ta, din exterior), accelerând expansiunea sufletului.

11:11. Întâlnirea dintre flăcările gemene. 11:11 este în acelaşi timp un semn al întâlnirii dintre flăcările gemene. Flăcările gemene sunt un simbol ezoteric şi semnifică dragostea eternă şi ideală dintre doi iubiţi. Întâlnirea dintre flăcările gemene este considerată a fi o nouă dimensiune în ceea ce priveşte relaţiile de iubire, pentru că aceste relaţii propulsează creşterea individuală ajutând la evoluţia umană. Tot mai mult, relaţiile vor însemna o contribuţie la creşterea spirituală a omenirii. Persoana care reprezintă flacăra noastră geamănă nu va reprezenta doar pe cineva care ni se potriveşte, ci o persoană care ne provoacă să devenim fiinţe mai bune.

Întâlnirea şi ascensiunea sufletelor gemene

În primul rând, este nevoie să mai explicăm o dată ce înseamnă această conexiune a sufletelor gemene – această legătură reprezintă de fapt o legătură energetică mai presus de orice – sufletele gemene au aceeaşi componentă energetică, adică frecvenţa lor vibraţională este exact la fel. La origine, cele două suflete fac parte din aceeaşi sferă de energie pură. După ce sfera a fost împărţită în două, cele două suflete au fost despărţite poate mii de ani şi au preluat din energia altora cu care au interacţionat în fiecare viaţă. În aceste vremuri pe care le trăim, din ce în ce mai multe suflete gemene s–au reîntâlnit în acest ACUM, având o misiune foarte clară şi anume să se reunească pentru a fi exemple de iubire necondiţionată, pentru a trăi o viaţă sănătoasă şi plină de abundenţă, ajutând în acelaşi timp planeta prin creşterea vibraţiei şi crearea unui nou pământ, bazat pe valori şi virtuţi.

Însă, pentru a ajunge la uniune, este nevoie ca fiecare suflet să evolueze, să poată lăsa în urmă tot balastul strâns în mii de vieţi şi să ajungă amândouă în aceeaşi energie pură care au fost la început. Astfel pot fi multe etape până ajung să se reunească, trecând prin multe stadii care să le aducă dezvoltarea şi evoluţia, inclusiv şi separat. Atunci când se întâlnesc pentru prima oară, conexiunea se creează între ele, se recunosc şi cele două persoane au senzaţia că se cunosc de mii de ani, se simt vii, plini de viaţă. Pot trece apoi prin multe încercări, unul dintre ei poate fi angrenat într-o altă relaţie, pot fi diferenţe mari de vârstă între cele două persoane, diferenţe de religii şi cultură, însă au de învăţat să depăşească toate aceste bariere care le stau în cale pentru a ajunge din nou împreună ca un întreg care au fost la bază.

Ascensiunea sufletelor gemene este un proces al sufletelor care, din păcate, nu a fost creat pentru a se potrivi la fix în viaţa de zi cu zi pe care o trăim ca fiinţe umane pe acest pământ. A manageria toate schimbările care tind să apară înaintea uniunii celor două suflete poate implica multe provocări neaşteptate, pentru ca cele două suflete să se adapteze pe parcursul călătoriei.

Dar, în cele din urmă, toate acestea au un motiv pozitiv şi anume, atunci când va avea loc reunirea lor, ambele persoane să fi fost transformate. Transformarea nu este neapărat uşoară, poate fi extrem de dură uneori, asta depinde de câte bagaje purtăm din alte vieţi cu noi şi câte limitări avem.

Mai jos se vor prezenta o parte din variantele pentru care, chiar dacă nu eşti într-o relaţie fizică cu sufletul tău geamăn, totuşi nu reuşeşti să iubeşti pe altcineva sau să ai o altă relaţie:

1. Chakra inimii poate fi golită. Ceea ce experimentăm în viaţă este de fapt o oglindă a adevărului profund despre noi înşine, reprezintă stările noastre interioare, putem spune că ceea ce este în interior se manifestă în exterior. Putem începe prin a ne întreba “Sunt capabil să mă iubesc pe mine însumi?”. Ce simţi despre tine însuţi? De multe ori, pentru a putea iubi pe ceilalţi, e nevoie să ne iubim pe noi înşine mai întâi.

Posibil ca chakra inimii să fie golită (şi anume să poţi oferi şi să nu poţi primi, sistemul energetic să nu fie echilibrat). În timpul acestei ascensiuni a sufletelor gemene, există posibilitatea ca unul dintre ei să îl ajute energetic pe celălalt, dacă are nevoie pentru a evolua (aceste persoane totdeauna au o legătură de la inimă la inimă, chiar dacă nu sunt aproape fizic). Dacă sufletul tău geamăn a avut foarte mare nevoie de energie, există posibilitatea să-i transmiţi, pe baza acestei legături, din energia ta şi astfel să ajungi să te simţi tu golit. În acest caz este nevoie să lucrezi cu tine pentru a putea să-ţi recapeţi energia şi pentru a putea să-l ajuţi şi pe celălat, pentru că este adevărat că unul dintre ei, dacă se vindecă, îl vindecă şi pe celălalt.

2. Poţi fi în procesul de uniune al sufletelor gemene, chiar dacă în prezent nu formaţi un cuplu. Este nevoie să ne amintim faptul că dinamica sufletelor gemene nu reprezintă doar dragostea romantică, ci este o conexiune energetică cu mult deasupra acesteia, care implică iubirea necondiţionată ce depăşeşte inclusiv şi implicarea sexuală la nivel fizic. Procesul uniunii flăcărilor gemene este creat pentru a aduce la acelaşi nivel vibraţional ambele suflete, astfel putând funcţiona ca o poartă vibraţională energetică pentru întregul pământ. Aceasta se întâmplă la nivel energetic, iar voi, între timp, puteţi să vă continuaţi viaţa de zi cu zi, chiar fiind despărţiţi pe moment.

O uniune sufletească nu înseamnă neapărat să fiţi fizic împreună (cu toate că, în această perioadă, se vor reuni cât mai mulţi). Voi doi aţi agreat să veniţi în acelaşi timp pe pământ pentru a forma energetic o poartă de energie pozitivă şi pentru a reprezenta şablonul iubirii necondiţionate. Cum interacţionaţi ca fiinţe umane depinde doar de voi, în timpul ascensiunii şi procesului de uniune. Există posibilitatea izolării de ceilalţi de către sufletul tău. Deci, în tot acest timp, poţi rămâne separat de ceilalţi, mai ales din punct de vedere intim, deoarece sufletul tău şi energia ta sunt focusate către sufletul tău geamăn.

3. Ascensiunea poate scoate la iveală negativitate foarte veche ce sălăşluia în suflet. În timpul ascensiunii pot ieşi la iveală paternuri, frici, temeri, limitări care nu sunt în aliniament cu iubirea şi este nevoie să le scoatem la suprafaţă pentru a le vindeca, pentru a putea realiza uniunea cu celălalt suflet. Procesul ascesiunii este de fapt o curăţare a noastră până ajungem la esenţă, până ajungem la adevăraţii NOI, pentru a putea trăi această iubire pură, autentică, alături de celălalt. Însă această curăţare nu se poate face dintr-o dată, ci foaie cu foaie, de aceea poate fi atât de dureroasă. Deci, din timp în timp, dăm peste răni vechi şi energie negativă stocată. Aceasta reprezintă atât blocaje dintre noi şi sufletul geamăn, cât şi faţă de întreaga viaţă. Apar răni adânci care provin din respingerea din copilărie, abandon, trădare în dragoste din această viaţă sau alte vieţi ori alte experienţe traumatice. Astfel te loveşti de un patern care nu te lasă să te deschizi faţă de iubire din frica de a nu suferi din nou. Asta înseamnă că, oricât de pregătit pari a fi din punct de vedere teoretic, există în subconştient o contra-intenţie. Când avem în subconştient un patern care asociază iubirea cu suferinţa, toată fiinţa ta lucrează să te blocheze din a te deschide către iubire, pentru a te proteja de suferinţă.

Vindecarea copilului interior este profund eficientă pentru această călătorie a celor două suflete gemene, pentru a transcede rezistenţa egoului şi pentru a putea vindeca răni profunde. Funcţiile noastre neurologice şi mentale funcţionează şi se referă la supravieţuire. Astfel, dacă undeva în trecutul tău ai avut o experienţă care asociază suferinţa cu iubirea, ai un patern de a evita iubirea deoarece ai luat o decizie (nu contează cât de inconştientă este) că iubirea nu reprezintă o siguranţă pentru tine. Asta înseamnă că, în orice moment, mintea subconştientă percepe pericol din nou (posibilitatea de a te deschide către iubire), te face să fugi instant. Dacă trecem prin astfel de momente şi devenim conştienţi de ele, putem să ne vindecăm şi să dărâmăm astfel blocajele dintre noi şi sufletul geamăn pentru a putea crea uniunea.

4. Exsita posibilitatea existenţei ataşamentelor, chiar contracte de angajament din alte vieţi între suflete gemene. Multe dintre sufletele gemene au avut experienţe împreună şi în alte vieţi, o legătură foarte puternică, prin care şi-au jurat unul altuia loialitate. Există posibilitatea să-şi fi jurat unul altuia că nu vor mai iubi pe nimeni altcineva, toate acestea existând la nivel subconştient.

Toate sufletele gemene împărtăşesc o legătură puternică energetică între inimile lor. Este o legătură a iubirii necondiţionate şi nu poate fi ruptă. Aceasta este o legătură pozitivă. Însă există ataşamente între ei şi de altă natură, ce pot fi distructive. Când două persoane se iubesc şi au legături sexuale, acestea pot forma ataşamente energetice. Pot fi de mai multe feluri: gelozie, furie, frică de abandon, dezamăgire, trădare, experienţe pe care poate le-au trăit în alte vieţi, iar în prezent ele există în subconştient. Astfel, chiar dacă ţi-ai întâlnit sufletul geamăn, puteţi să trăiţi separat, deoarece încă nu s-au vindecat aceste traume din trecut care vă leagă. Cu toate că simţiţi că nu puteţi trăi unul fără altul, frica de a suferi din nou care există în subconştient vă ţine departe, putem să numim asta un autosabotaj inconştient. În subconştient există credinţa că este periculos a fi împreună şi sufletele stau la distanţă pentru a nu-şi produce mai mult rău.

Concluzia este că, în acest moment, este foarte important să se lucreze la vindecarea fricilor, temerilor, traumelor din subconştient, pentru a deveni acea esenţă pură şi pentru a se putea crea legătura, uniunea dintre cele două suflete, pentru care aţi ales să veniţi ACUM pe acest pământ.

Etapele relaţiei de tip suflete gemene

Fazele relaţiei dintre flăcările gemene

Recunoaşterea şi faza temporară de trezire. Ambii se recunosc unul pe altul la un nivel sufletesc şi simt ca şi cum s-au mai întâlnit înainte. Evenimente de sincronicitate au loc pentru a crea uniunea, chackra inimii se deschide şi ambele suflete fuzionează într-o a treia energie unificată. Ambii experimentează o accelerare de înţelegere spirituală.
Scopul etapei de recunoaştere este să activeze memoria fiecărui suflet în parte cu ce misiune are şi să ajute la trezirea fiecaruia la un nivel de conştiinţă mult mai înalt.

Testarea. Trezirea spirituală dispare. Egoul se reinstalează. Unul sau amândoi încearcă să aducă relaţia în “vechiul model” de iubire, relaţii care scot în evidenţă dorinţele egoului şi false credinţe. Conflictele interioare apar. Cei doi rumegă către ceea ce ei au fost învăţaţi să creadă despre cum ar trebui să fie cel drag lor şi cum o relaţie ar trebui să le servească lor. Amândoi se simt în acelaşi timp inspiraţi şi răsturnaţi de puterea uniunii. Îndoielile încep să apară, făcându-l pe unul sau pe ambii să-l vadă pe cel drag într un mod critic şi suspicios.
Scopul etapei de testare este să cauzeze concepte mentale învechite despre relaţii, pentru a le scoate la suprafaţă şi pentru a le şterge.

Criza. Criza flăcărilor gemene este să realizeze şi să rejecteze credinţele egotice despre relaţiile de dragoste sau să rejecteze dragostea lor. Nevoia de a renunţa la ego sau la identitatea bazată pe dorinţe şi credinţe, pentru a îmbrăţişa o experienţă mai înaltă a dragostei, poate duce la încăpăţânare şi anxietate. Frica poate prelua conducerea, declanşând multe modele emoţionale disfuncţionale obişnuite. Fiind martorii paternurilor, acestea pot fi eliberate. Cu toate că frica există, flăcările gemene se întâlnesc împreună în cicluri de lipire, confensiune, iertare şi pentru a face dragoste. Aceste ritualuri cimentează înalte niveluri de conştiinţă în energia celor două flăcări.
Scopul etapei de criză este să obţină oportunităţi de vindecare şi maturizare a corpului mental şi emoţional.

Dinamicul fugarului. Spiritul uman natural prezintă anihilare în faţa conştiinţei unificate divine, codate în interiorul uniunii dintre cele două flăcări gemene. Durerea corpului apare, dar şi mecanismul vechiului ego supravieţuit ca bariere emoţionale şi mentale paterne precum apărarea, rezistenţa, manipularea, furia, vinovăţia şi judecată. Unul sau ambii devin, din punct de vedere emoţional şi mental, inundaţi cu suferinţă foarte mare la nivel sufletesc, apare respingerea şi abandonul. Durerea de nesuportat a sufletului lasă pe unul sau pe ambii să se retragă fizic şi blochează comunicarea în frică şi inutilitate. Unul sau ambii pot de asemenea să încerce fără succes să recreeze armonia unificată inţial.
Scopul etapei fugarului dinamic este de a-i propulsa pe ambii faţă de Dumnezeu pentru vindecarea şi maturizarea corpului spiritual.

Cedarea. Direcţia şi rezultatul sunt lăsate în mâinile lui Dumnezeu, în adevărata credinţă şi în încrederea că uniunea este sub protecţie divină. Este acceptat faptul că ceea ce este cel mai bine şi destinat pentru armonizarea fizică va fi la timpul potrivit (ambele flăcări gemene trebuie să ajungă la “iluminare” pentru a se materializa şi fizic). Celor doi li se dă spaţiul şi libertatea de a evolua în ritmul lor propriu şi în modul lor. În acest stagiu, frecvenţa de compasiune se întoarce şi se menţine. Geamănul care s-a predat deţine un spaţiu în inimă pentru sufletul lor geamăn în timp ce explorează complet viaţa în drumul spre a deveni un spirit iluminat. Acest lucru poate fi un lucru de canalizare a iubirii necondiţionate către artă, muzică, a scrie, a învăţa, servicii de caritate sau alte lucruri creative. Tentaţia de a te angaja în lupta cu egoul sau de a renunţa este foarte atrăgătoare şi mulţi nu rezistă, de aceea mulţi nu mai ajung la predare, radiere şi armonie. Încercaţi să nu uitaţi că nu este spaţiu pentru judecată între cele două suflete. Fiecare suflet învaţă mai mult prin propriul mod şi propria lor cale. Gânduri de iubire vor fi resimţite în subconştient de la cealaltă flacără geamănă şi asta va ţine iubirea puternică.
Scopul stagiului de predare este să ajute fiecare suflet să renunţe la ego, să dezvolte comunicarea cu Dumnezeu şi să demonstreze încrederea lor oarbă în acesta, să facă ceea ce crede mai bine atunci când e timpul.

Care sunt ultimele etape ale relaţiei de tip suflete gemene?

Realizarea de sine, iluminarea şi radierea. Egoul moare şi energia lui Dumnezeu preia controlul. Aceasta conduce către o completă trezire spirituală, ajungând la o divinitate complet trezită. Aceasta este etapa de radiere a iubirii divine mai degrabă decât o dragoste romantică. La această etapă, corpul ambelor flăcări gemene, din punct de vedere mental, emoţional şi spiritual, ajung la maturitate deplină. Creativitatea şi abilităţile de vindecare apar şi sunt puse în funcţiune pentru a ajuta pe alţii.
Scopul etapei de radiere este de a stabili un flux al iubirii divine prin propriile corpuri şi prin propria muncă, prin tot ceea ce vibrează acum la un nivel înalt.

Armonizarea. În această etapă ambii sunt treziţi. Vin împreună în materializarea fizică cu noua energie evoluată, plutind într-un dinamic potenţial divin. Ambii s-au integrat în energia iubirii necondiţionate într-un mod care îi va influenţa şi pe alţii în a-şi deschide sufletele.
Scopul etapei de armonizare este de a îndeplini misiunea uniunii între flăcările gemene.

Relaţia vine în viaţa ta pentru a te ajuta să te modelezi şi să înveţi vibraţia iubirii necondiţionate.”

Aşa să ne ajute Dumnezeu pe toţi!

Lasă un răspuns